Chodím se na zahradu kochat několikrát denně. ![]()

Chodím se na zahradu kochat několikrát denně. ![]()

Pinot Noir krása ![]()
Pinot Noir nádhera, mas to krásne vymazlene
Pinot Noir ooo, ty jsou krásný!
Pinot Noir To jsou barvičky!

Na Petříně kvetou mandloně.

andulka01 ach jo. ![]()
Pinot Noir Páni, to bych chtěla někdy vidět
V Krkonoších se dají potkat prvosenky, spousta bledulí, v Polabí vím o lesích se sněženkami, ale narcisy jsem ještě neviděla.
A vo Vlčích horách divé kosatce...ale ešte teraz asi nie.
Máme tu takový zpustlý parčík, každý rok zmodrá ladoňkami. Už to začíná.

Sweet Potato Už? Já jak furt jezdim autem a za tmy, tak nic nevidím.
continuity Sweet Potato Tyhle mirabelky to v klidu přežijou, kousek dál, ty na slunku už kvetly o sto šest.
Do neděle je ve Fata morganě výstava orchidejí. Já ty klasické, vandy a catleye a jak se všechny jmenují, vlastně moc nemusím. Ale tady byly nádherné. Hlavně ty s drobnými kvítky.

Sweet Potato to je krása. Já orchideje taky moc nemusím, myslím doma v květináči, nelíbí se mi tvar rostliny a ty vzdušné kořeny mě trochu děsí, ale květy jsou úžasné. Tolik druhů pohromadě, to musí být nádhera.
Pinot Noir Shodli jsme se s mužem, že některé vypadají fakt nebezpečně. Invaze mutantů.
Sweet Potato opičí orchideje pro tebe ![]()
https://hasanjasim.online/these-rare-orchids-look-like-monkey-faces-when-they-bloom/

Pinot Noir Tak to je teda kombo! (Nemám ráda opice.:))
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.