moora no dik, tiež verím. Mam este jednu ako krík, ta nebude robiť problem pri tom plote.
Kytičky aneb zelené prsty...
Já dnes zase zabloudila do mého oblíbeného květinářsví a utratila závrantných 200 korun za kytky, jeden květináč za dvacku! Potřebovala bych tu zahrádku a ne plivátko! ![]()

Někdo mi žere mé nejmilejší narcisy. ![]()

brrr to je zahon! Tulipanu ma bejt hodne, to je nejhezci
moora za těmi fialovými ještě rozkvete houf obyčejných červených. Kde se tam vzaly, už dávno nikdo neví. Jenom moje pekelně drahé zašlapali psi do země, takže květy jsou takové boračky.
Zdravime Pinot Noir

Sweet Potato to su najkrajšie narcisy
moora neprovokujte s tymi pitkami
nemozem to nikam dať, kocky by to mali ako jedalensky stol a pritom je to také krásne.
Janulik03 Toho se taky bojím. Uvažuju o nějakém závěsném, ale to nebude moc praktické.
brrr Nádhera.
Tulipánů není nikdy dost. Jen nevím, co tam, až odkvetou.
moora krásné pitko, kdes nakupovali?
Sweet Potato já mám narcisy taky takhle ohlodaný! ![]()
brrr to je krása! ![]()
moora jé, to je mi nějaké povědomé. ![]()
Tak Betty pítko je z OBI. Mají, myslím, i kulaté.
Sweet Potato něco mi je taky okousalo a to ani nebyly rozkvetlý ![]()
Sweet Potato Pinot Noir andulka01 Také mám okousané narcisy. Jsem přesvědčená, že jsou to slimáci. I jsem jich několik našla přímo v květu. Myslím, že se prokoušou do pupenu květu ještě když je nízko u země a pak tam vegetí a žerou. Prostě ďáblovo stvoření, no.
brrr Je to moc pěkné. Líbí se mi, když je těch rostlin víc.
Victoria takže i když jsem je na záhonu neviděla, tak oni jsou už zalezlý v květu? No tyjo. Teď tam jedu, bude teplo, tak asi konečně uvidím jakou ta zahrada má slimáčí situaci.
andulka01 Obávám se, že to tak je. A že nebyli vidět mě nepřekvapuje, jsou to ti malí, hodně malí, jsou hodně do hněda.
Victoria mne kompletne spasli kvety huseniku, ten letos vubec nepokvete. A baptisii ukousli spicky, jen je vystrcila z hliny. To me rozcililo moc.
myslim se na tom kousku zahonu vylihla nejaka snuska, bylo to moc strasny, lupina obalena, ten husenik, hvozdiky...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my