Garfie to je jak z pohádky, nádhera. ![]()
Kytičky aneb zelené prsty...
Garfie ta hortenzie je uplne nej
Garfie Já právě nic nezakládala, zahrádka (nějakých cca 20 cm substrátu na střeše podzemních garáží) vydala toto překvapení až po třech letech provozu. Pokud nic dalšího nevyroste, jsem v průšvihu, protože juniorovi jsem, pod tíhou situace, kdy skoro plakal, že je houbička pryč a že se mu moc líbila, řekla, že vyroste další.
Zapomenutá ulička je boží. Takovou bych taky ráda našla.
Garfie aaa to je nádherná ulička. Taka rozprávková.
A tá hortenzia ![]()
Garfie Hortenzie je nádherná. Ale ta ulička je nejvíc!
Já včera definitivně vyhlásila konec zimy a vynesla ven pana Pačinka.

Dobrá zpráva nejen pro zahradníky.

Sweet Potato Našla jsem přímo u ní dokonce dům k pronájmu!
(asi za dvojnásobek našeho současného nájmu, haha)
Sweet Potato jo, ten dest ted byl uplne uzasny, presne vcas a dlouho trvajici
Sweet Potato baltik mně to taky báječně vyšlo. Přišel mi před časem balík, v něm 30 rostlin, a když jsem je dosázela, asi za čtvrt hodiny přišel dlouhodobý déšť. Potom se mi poštěstilo stejným způsobem s ovocnými stromy a těsně před tím posledním dlouhým deštěm jsem stihla zasít semínka rostlin, které se nepředpěstovávají. Teď ještě abych měla štěstí s růstem toho všeho. ![]()
Pinot Noir Co jsi sila? Hledám inspiraci.
Sweet Potato hlavně mezi plot a chodník, ať tam neroste moc plevele - černuchu, hrachor, měsíček, chrpu.
A na zahradě hledíky (od moora
), nízké slunečnice a zbytek už jsem zapomněla. ![]()
Pinot Noir hlediky!!! Dik za pripomenuti, jdu pohledat ty kudrnaty
moora smíchala jsem svoje, tvoje a čórnutý sousedům přes plot a snad něco vyroste! Nemám s tím zkušenost, ty loňské jsem si předpěstovala, ale na to už nemám nervy.
Přišly mi hlízy kytek na zahradu na jih, jsem celkem ráda za to určité zpoždění, doteď tam byla fakt zima. O Velikonocích jsme ryli a trochu seli luční kytky jako obrubu plotu zvenčí (abych před odjezdem zjistila, že těsně okolo plotu je zvyklá běhat při venčení lovecká fena a to 3 x denně, díry v čerstvém záhonku jako blázen). A taky mám pocit, že jsem podcenila velkost záhonu a ještě mě to bude stát dost peněz :-)
A přišly růže, moc se na ně těším. Sazeničky rajčat, hvozdíků a slunečnic se mají taky dost k světu. Tak teď jen aby to přežilo mé sázení a "péči" - to je hrozná zodpovědnost, toto.
andulka01 Držím palce a těším se na fotodokumentaci!
andulka01 to půjde.
Taky se těším, že uvidíme fotky.
Sweet Potato Pinot Noir Děkuji, budem se snažit :-) Dneska další nákup semínek a blbostí.
andulka01tesim sa na fotky.
Ja som dnes vykopala strom. Asi stvorrocny ozdobnu mandlon. Bola hodne blizko plota a tak som ju dala dcére k domu. Je úplne nadšená a ja len dufam, ze chudak strom to vydrží a bhde prosperovať.
Janulik03 drzim mandloni palce! Ctyrleta hy to mohla dat, to je jeste prcek
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my