RoSa Jo, tam už jsem to taky študovala. Uvidíme, co zítra vytáhnu. Třeba bude tu cibuli zespoda držet nějakej vzteklej myš!
Kytičky aneb zelené prsty...
Sweet Potato na vzteklý myše bacha, ať zas neskončíš s poňafnutým prstem , jako minule! ![]()
Tomu říkám rychlost, v neděli jsem na výletě našla lusky vistárie a pár strčila do kapsy a až v úterý jsem se dostala k tomu, abych seřízla pouzdro a namočila do vlažné vody. A dnes ráno toto.

Kan ty lusky vypadaj zajímavě, takový sametový... gratuluju k výsledku!
a myslela jsem, že vistárie se roubuje, ne?
RoSa Vůbec netuším, už jsem se teda ptala odborníka a prý nemám čekat kvěy dříve jak za pět let, rostlině to ze semene trvá déle a květy jsou menší jak u řízků z matky. Já se teda na tom hlavně učím, protože při rozříznutí pouzdra jsem vzala i kousek Endosperma. Spoléhám na sílu přírody a přirozenou stratifikaci. Díky.
Slimáci mi ožraly macešky, tulipány i narcisy.![]()
Takhle vypadá po zimě naše terasa. To bílé je světle šedý kamenný koberec, zelené mech
.
Zkontrolovala jsem ožrané narcisy. Tam, kde jsem včera nasypala granule, je oslizlo. Takže viník je asi jasný. ![]()
Ani nechcem myslieť na tie čo sa nemôže ich meno vysloviť
aj ked nemam ozrane kvety.
A pre potechu oka. UŽ JE TO TU ZAS ![]()

Q
Q
Janulik03 ta magnolie ![]()
Janulik03 biloruzova je nejkrasnejsi magnolie ![]()
Jezirkova sezona zahajena

moora
Ty jsi ho někde zimovala?
Sweet Potato kytky byly doma
Prosím vás, co je tohle za kytku a co s ní?
Uloupila jsem malinkou větvičku v práci, dala zakořenit a po necelém roce mám tohle. V práci to tak vyrostlé není ale roste to hezky nahoru. A nikdo taky už neví, co to je za kytku. Mě to strašně vyrostlo a zhoustlo. Doteď jsem u toho měla takovou konstrukci že špejlí, ale přesazovala jsem a koukám, že to vůbec nedrží nahoře samo. Mám tam dát zase nějakou konstrukci? Nebo to prostříhat? Rozesadit? Díky.

Monulinecenka vypadá to jako rymovnik.
Vilemina Monulinecenka rýmovník je chlupatý, spíš kalanchoe? ![]()
Monulinecenka Řekla bych kalanchoe.
Hodně divnej modřenec.

Monulinecenkatiez myslim ze to bude kalanchoe. A nekvitlo to niekedy?

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my