Pinot Noir jeeej máš srdcovku? Mne ju vždy niečo cez zimu skantri. ![]()
Kytičky aneb zelené prsty...

Janulik03 Zas budete mít všechno o to déle.
Srdcovka mi přijde celkem nezničitelná. ![]()
Janulik03 no, ale tohle je asi maximum, co ukáže. Mně ji tu něco žere, nejspíš nějaký pták? Má vždycky úplně ožužlané a polámané stonky a celá je taková zválená... Nemá šanci vyrůst. Zasadila jsem tři a jedna taky zmizela úplně.
Pinot Noir Nádherné tulipány aj ostatné kvety. Tiež by som sa stále kochala.
Vilemina Rýmovník to není, ten mám a vypadá jinak (a hlavně mi oproti tomuhle bohužel nějak chcípá) ![]()
Janulik03 Kalanchoe mě taky napadlo, ale přijde mi divné, že to tak hodně vyrostlo. Kalanchoe mám a je rozhodně menší, už dvakrát kvetlo a je vzpřímené (první fotka). Taky se mi zdá, že má lehce jiné listy, kalanchoe má víc vroubkované (druhá fotka), neznámá kytka má ty vroubky méně znatelně (třetí fotka), taky mi to nikdy nekvetlo. Ale mohl by to být nějaký druh kalanchoe. Zatím to mám na polici, ty šlahouny visí dolů, tak uvidím, co to udělá. V nejhorším tomu vyrobím nějakou oporu. ![]()

Monulinecenka je to kalanchoe. Pokud se ti nepozdáva tvar, klidně ji ostrihej.
ukradeno Grossularii na FB. Do vtipu to nedavam, pac vtip to neni :)

Monulinecenka Ona se starší kalanchoe hodně vytahuje a pak se takhle prověsí a plazí. A listy má čím dál menší a řidší. Můžeš ji ošmikat a odstříhané dát zakořenit.
Monulinecenka máš pravdu, rymovnik vypadá jinak. Bude to ta kalanchoe
mam tu samou
Zase jedna podivnůstka. Takhle kvete crassula pyramidalis.

Sweet Potato to bych se toho skoro bála. ![]()
Sweet Potato ak je to tvoje, tak si hotovy Micurin. ![]()
Janulik03 Ta crassula? Ta je nenáročná. Chceš miminko?
Sweet Potato ani nie, ďakujem, teraz ciham na vysiate semienka ![]()
Janulik03 Copak jsi sila?
Sweet Potatonieco africké
je to napínavé.
Pinot Noir To je strasne zvlastni. Mne slimaci sezerou kdeco, vetsina kytek mi tu moc nejde. Ale lupina je plevel, te se dari kazdy rok a slimaci si ji nevsimaji.
Jos To hledím. Mně ji taky každoročně decimují. Víc jim chutnají jen afrikány.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my