Dneska rostlinná štafeta :)
Kytičky aneb zelené prsty...
Velká radost, kvete mi želvička a velká je, protože to byl úhyn z květinářství a já si ji vzala domů!

Kan tohle je ale svícník, želvička se říká peperomii prostratě. Ale kvete ti hezky, mně letos taky..
Ounz Já mám jeden svícník, kterej je úplně nejvíc želvička. Vyfotím později.
Ounz Každý ty obecné říká jinak. Já jsem vždy pro latinské názvy, ale ty zase nezná laik.
Sweet Potato uka! A mám pro tebe ten slůbenej scindaps, vypadá, že se chytil..
Nechcete někdo výhledově Focus elastica? Bidu mít asi dvě, ale ne úplně rovné. Nesmíme mít v práci vlastní kytky. ![]()
Sweet Potato no to sou ale ty želvy! Prostrata...ne ceropegia woodii..![]()
Sweet Potato a máš je teda krásný
Ounz To neni svícník? To jsou věci! Dík za rozšíření obzorů.
Každopádně ti ráda kus donesu.
Sweet Potato já mám, děkuju! Svícník je to malý, co jsem ti onehdá dávala, ten máš taky!
continuity inspirováno tvým překlepem, ano Ford Focus Elastica by se nám moc hodil
už zase nám ho někdo promáčk na parkovišti. A když nebude tak křivej jak ten stávající...
andulka01já to zítra rozpletu a nafotim. Mám je zakorenené ve vodě, v půdě mi to vždy skape.
continuity ehm, myslím že andulka01 by o zakořeněný Ford Focus nestála, s ním by daleko nedojela
continuity promiň mi moc, asi to byl vtip až moc za roh. Máš tam překlep z ficus na Focus a nám právě hapruje náš kombík Ford Focus. Bohužel na bytové rostliny jsem totálni Herodes a radši žádné nepěstuji.
continuity To je zvláštní nařízení, ty vlastní kytky v práci a víte aspoň důvod? Asi vizuální? jako každej pes, jiná ves?
Kan u nás máme taky zákaz vlastních kytek, s komickým zdůvodněním, že je to proto, aby nám zkvalitňovali pracovní prostředí. Že tam jsou kytky firemní, a s těmi našemi by se tam zavlekly nějaké choroby a škůdci, kteří by ty firemní kytky zahubili.
Kan je to v této budově, o kytky se stará firma a vše je v hydroponii. kdybych o to hodně stala, asi si můžu je nechat stůl koupit nějakou květinu, ale to si tam pořídím radši nějaké hezké lego. ![]()
andulka01 no to jsem pochopila, že tam nám překlep, jen mi nedošlo, že ho nechceš. To nic já je udám i tady na sídlišti.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my