continuity Aha, aha. Díky.
Kytičky aneb zelené prsty...
Já ten náš park fakt miluju! I když to v něm teď kvete jen málo. :-)

Sweet Potato to je nádherné
Garfie krasa. Uz se tesim na podzimni japonsky fotky
Garfie aj ja by som ho milovala![]()
Máte skúsenosť s gaurou, prosím? Tento rok som ju vysadila, po daždi zľahla, ale dvihla sa, môžem ju ešte zostrihať? 
Garfie ten park je přesně na "sedět a čumět" s úplně vymetenou hlavou, je nádherný
milacka Asi můžeš, ale myslím, že znovu už vykvést nestihne.
andulka01 Jo! To je přesný. Je to fakt oáza....
Sweet Potato asi jednu tretinu preč? Možno ešte stihne, hlásia teplú jeseň. Alebo radšej na jar? Mám teraz dilemu![]()
milacka Na té fotce vypadají pořád krásně. Mně by to bylo líto teď šmiknout. Ale do jara nechávat asi zbytečné.
Mandevilly si letos daly načas, teď mi to vynahrazují, tak doufám, že bude ještě dlouho teplo.

Já jim rozhodně zahynout nenechám!![]()
Sweet Potato Pinot Noir Teda máte ty mandevily nádherný ! Já mám letos jen tuhle, ale kvete taky pěkně. 
milacka měla jsem ji loni a taky mi takhle slehla. Zimu stejně nevydržela
Ale jinak je to krásná kytka
Magráta Moje Gaury sa už nadvihli, po daždi boli asi ťažké. Sadila som ich tento rok, v auguste by sa mali ešte raz ostrihať, ja som to nestihla. Dlho kvitnú, toto bolo pre mňa rozhodujúce. Dúfam, že sa im bude dariť, uvidím budúci rok.
Loni tu proběhl odkaz na e-shop, kde se dají objednat cibule tulipánů ve větším množství. Myslela jsem, že jsem si ho uložila, ale teď ho nemůžu najít. Můžete mi ho sem prosím někdo dát?
notna asi jich bylo víc, já si pro sebe zaznamenala Prima kytky, protože doručují do kvetinarstvi poblíž.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my