Kytičky aneb zelené prsty...

Z tohoto mám radost - rozdíl 4 roky. Letos na jare radikální střih ve stavu na druhé fotce. Dnes jsou z ní 2 takové rostliny, jako na třetí fotce, další odrezky zůstaly ve vázách, kořeny a ještě zbylé odrezky jsem odložila k popelnici.

letolet jee supr, mne taky poradne vyrostla ted a asi bych ji potrebovala umravnit stejne, poradila bys mi, jak na to?
viktorka_od splavu nadělala jsem z ni rizky tak, aby měl každý kolinko, odkud vyrazí kořen (fotka z netu). Asi 3 měsíce byly ve vodě, v červnu jsem sázela do jednoho květináče asi 4-5 ks dohromady. Přes léto už stihly vyhodit nové listy. A počkej s akcí tak na konec února.

letolet diky moc!
Kan tak to je úžasná fotodokumentácia.
Hmmm ked tak pozerám, neviem či mi to kedysi nerastlo v zahrade a ja som to vytrhala ako burinu. ![]()
Janulik03 Biely kvet Marbuša Ženy, posláno. Zvládla jsem to cestou do práce, kdyby cokoliv, tak pište! Opravdu za to nic nechci, sušiny jsem letos prodala hodně, poštovné už je tedy zaplacené :D Kdyby cokoliv, tak se prosím ozvěte.
KanDěkuji, jsi žena činu! Když semínka do dvou týdnů zasadím, tak se ještě ujmou, že? A kdy asi tak na jaře uvidím, že se ujaly?
Marbuša Jj, na jaře to poznáš stoprocentně a kdyby nevzešly, tak se může vysévat i na jaře. Semen jsem poslala 30g. Já vysévám na podzim, protože se mi zdají ty květy větší a stvol je silnější.
Marbuša Kolikrát mi listy lezou a ještě je sníh, tak březen určitě.
Kan Ďakujem ![]()
Lunárie schne, když dobře, tak měsíc až dva. Potom už jen loupete a loupete.
To sa ešte potom, keď to uschne, nejako lúpe? Neviem si to predstaviť. ![]()
Biely kvet Ano, loupe z obou stran.
Janulik03 krásná zimná zahrada.
letosni uroda se povedla

Ginger budeš pražiť?
Janulik03 To je tak útulné místo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my