Mha jestli to dělá víc lidí nevím, ale mě je líto to vyhodit, tak to položím vedle a vždy to zmizí.
Ale vzpomněla jsem si na tohle, letos by mělo být zase: burza rostlin
Mha jestli to dělá víc lidí nevím, ale mě je líto to vyhodit, tak to položím vedle a vždy to zmizí.
Ale vzpomněla jsem si na tohle, letos by mělo být zase: burza rostlin
Mha Škoda, že Brno. Budu řezat velkou monsteru na jaře. No a ráda bych zůstala paní Colombová. Škoda.
Mha jee promin, nechodim moc, co nemam zahradu, pac me to rozesmutnuje. ale do upozorneni vubec:-) bohuzel teda neznam
Brno je pro studentskou partu zatím prvopěstitelů/amatérů.
A monstera si žádá odvážné kroky. Navrhuji, až orezes monsteru, odvézt ji na nejbližší parkoviště/ benzinku/nemocnici a napiš sem, to určitě bude slet.
Nebo mi napiš do sz kraj ČR, jestli bysme se domluvily na úplně anonymním předání, promiň, ale pořád mě napadají půlnoc, kápě a hesla, to by mě strašně bavilo:) Ale chápu, jak si psala, žes měla nepříjemnou zkušenost, že to nepujde.
letolet děkuji, pošlu.
Mha Hele a co rybník, rákosí o půlnoci někde Vysočjina/ Jihomoravský? :D Napíšu.
Mha hm, to mi připomnělo jak jsem se potkávala před Vánocemi s cizí paní kvůli legu. Navrhla chudák místo nejblíž k sjezdu u dálnice, abych nebloudila. Akorát ji nedošlo, že v zimě kolem páté bude už tma a navrhovat schuzku u opuštěného stánku se zeleninou, když to tam navíc neznam....
No nakonec to klaplo na parkovišti u Penny marketu.![]()
.
Jdu chystat zelenou pláštěnku kvůli maskování a čelovku. Vysočinu mám prochozenou, tak počítej, že do tří dnů po zadání azimutu dorazím. Třikrát krátce, jednou dlouze, jednou krátce. Kdyby nás chytla policie, nikdy jsme se neviděly (a to navíc nebudeme lhát)
Opuštěný stánek se zeleninou bych nenašla ani za světla :)
Ještě je dobrý, když to někdo popisuje: Tam, co dřív byla pošta (před 5, 10, 35, 100 lety?)
Mha to se vůbec neomlouvej. já náhodou monsteru budu potřebovat proklestit a místo srazu tu máme pro studenstvo příhodné:-) https://ponava.cafe
Mhajá bych to i našla, ale nechtělo se mi tam předávat s neznámým člověkem kontraband v ceně několika tisíc a odpovídající hotovost..
Kdyby paní nesouhlasila s jiným místem, tak bych to odpískala.
Sweet Potato Je fakt, že poslední roky už hvězdníky s virózou tolik nevídám, ale taky jsem změnila práci a nepřebírám kamiony z holandské burzy. Virózy můžou vypadat různě, a někdy můžou být i poměrně neškodné, ale zrovna tahle dokázala rostlinu dost "rozežrat", pletiva se pak bortily a celá rostlina šla dřív nebo později - no, do kytek:) A žádný lék na ně není.
Amarylky jsou moc krásné, mám ráda tuhle něžnou růžovou. Prý mají vonět - zkoušela jsi to někdy?
chimaera Na Madeiře mi nepřišlo, že by nějak výrazně voněly. Napíšu ti, až rozkvetou.
A tedy, jsem moc ráda, že tu máme odbornici a profesionálku!
chimaera děkuji i všem ostatním. Zkusím a uvidím ![]()
Mha A co si takhle něco na jaře udělat samy? Dumala jsem nad hantecem, ale nic mě nenapadá - čachrovat jako měnit, ale kytky? Pro mou židenickou prababičku bylo všecko "zelenisko".
Sweet Potato No.. když budu vědět, pomůžu ráda, jen třeba z pokojovek už jsem pár let pryč (a trochu se mi stýská). U nás v temném panelákovém bytě se jen tak něčemu nedaří, škoda.
A mámmoc velkou radost, že si mám kam chodit pokecat - a pokochat se:)
Včera jsem oběhla zahradu a objevila i nějaké květy. Dnešní teploty s nimi ovšem zatočí. A probudily se růžové kočičky.

A jako každý rok se pokouším doma přezimovat mandevillu, letos se zatím dostala nejdál a zatím vypadá vitálně, ovšem zjistila jsem, že na ní vesele hodují mšice! ![]()
To mě teda nenapadlo, že tyhle potvory uvidím v lednu.

černá káva Ahoj kávičko:)![]()
Pinot Noir Ty růžové kočičky jsou boží! (i fotka s kapkami). Mšice (nejen) jsou mor - kolikrát mě napadá, že ve středověku měli pravdu a tyhle mrchy se prostě líhnou ze špatnýho vzduchu.
chimaera že? Taky jsem si říkala, kde se sakra vzaly?! To čekají pod listem, a jak vyrazí šťavnatý výhonek, hup na něj? No asi jo. ![]()
A děkuju.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.