Mha Bych řekla Aloe Variegata-Sokolí péro. :D
Kytičky aneb zelené prsty...
No ty vado, to je název:)
Mha podle me jsi si prinesla gasterii
berush takže ty cibule, co jsem nestihla dát do země v listopadu, můžu sázet kdykoliv v zimě? i teď?
ano, čekala jsem až povolí mráz, půda byla tvrdá, teď po deštích je to OK. Řešlilo se to i na zahrářské diskusi na FB. Ty cibule potřebuji projit tím chladném, mrazem.
Mha je to gasterie
Mha Gastéria. ![]()
To je ještě lepší název, něco s žaludkem. ![]()
Mám uplatňovat nějaké speciální postupy nebo můžu jen zalívat?
Mha Hlavně nezalívat! Teda jako jo, ale ne moc. Spíš ti to uhnije, než uschne.
Mha Ja polievam max jeden krát za dva týždne. ![]()

Mha je to sukulent, se suchem si poradi velmi dobre. Nesnasi trvale mokro. Ja bych tu kytku zalevala troskou vody jednou za cas, kdyz si vzpomenes ...
Jaro bude. Obě kytky už tu byly a je to odpis z obchodu.
Foto smazáno.
Kan Paráda.
Tyhle krásky se v létě venku flákaly a teď to dohánějí.

Sweet Potato Krásné! Ony vědí, kdy udělají radost.
Sweet Potato Jé, ty jsou krásné. Bougainvilleu chci taky, ale zatím jsem na ni nikde v obchodě nenarazila. Odkud je máš? Ta spodní je červená nebo oranžová?
berush Lukon bulbs miluju. Ráda čtu ty popisky barev. Indiánsky červená, praporová červená, drážďansky červená..
Jiřiny jsou v podstatě nenáročné. Slunce, zálivka a pohnojit 1x za 14 dnů. Lze i v nádobách. Nedávat hluboko, chránit před slimáky. Jak začnou růst, zaštípnout. Když dle do květu, zaštípnout malá vedlejší poupata.
Letos chci na Lukonech po nějaké době nakoupit lilie, ty hodně vysoké a dát je do květináčů podél cestičky podél domu ke zdi. Líbí se mi žluté a jahodově červené.
Ronna Červená. Jsou z Líbeznice.
A taky jsem tým Lukon bulbs. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my