Garfie Že Ty nejsi zdejší? Hrozně mě mate ten Catharanthus..
Kytičky aneb zelené prsty...
chimaera Garfie je jako babička kořenářka z Byl jednou jeden král - je všude zdejší ![]()
chimaera Catharantus jsem si musela vyhledat!
Ale mám tu další známku jara, tentokrát ve volné přírodě! :-)

Garfie ooo vy se mate!
Tady bude jeste nekolik mesicu unor. Ale za 14 dni jdu k J. Svobodovi na kurz Mala ekozahrada 22x lepe, to se tesim moc
moora No to ti závidím, to bude super!!!
moora to zní moc zajímavě. Doufám, že sem pak podáš zprávu ![]()
Asi tak. Nafukovací zahradu bych potřebovala.

No schválně - kdo už má nakoupeno na jaro? Předobjednávky se taky počítají
berush nic! Nemam to kam vyset! :))
jako naky seminka mam teda, to jo. A zejtra sazim cesnek. A koupila jsem si kostkovac ![]()

moora ty si sa do toho teda oprela poriadne ![]()
Janulik03 ja strasne slysim na vsechno, co by mohlo pracovat za me :))
berush Tak semena z větša už jsou doma, na cestě mám jen stachys, na prodejně nebyl. V technické nahřívám kompostovku, protože chci kraspédii a ta se vysévá v lednu, což už nestíhám. Ještě mám v merku Jiřinu, jenže už není kam ji dát a v nádobě mi neprospívají, toužím po Café Au Lait, tato barva byla vloni velmi žádaná. Jo a musím vykouřit skleník.
Jo jo, už je pomalu čas se začít připravovat... Nemáte někdo tip na stránky, fotky pěkně osázenejch balkónů/lodžií pro inspiraci?
Potřebovala bych nejlépe jižní stranu, a nemusí to tak úplně hýřit barvama ![]()
Ja tento rok moc nebudem sadiť. Ani nemam moc kde, musim z toho čo mam zas urobiť upravenú záhradu. Je to ru prerastené a zanedbané.
Toto si pripomeniem, ked zacnu trhy.
Janulik03 ja se tam moc tesim na vylety do zahradnictvi!
Koupila jsem nedávno hrnkovej amarylis, inzerovanej jako bílej, a lezou mi z toho červený puky ![]()
Ještě nic nemám, ale plánuji, až budou jarní prázdniny a doma tím pádem všichni nemocní, tak si objednám nějaký substrát a začnu.
A ještě velké díky eM za květiny, prý zatím rostou a žijí:)
Divná tráva je šáchor, že?
Botanické vzdělávání svého syna jsem asi zanedbala.![]()
Muž a starší dcera vezli babičku do domu, aby si vyzvedla nějaké věci. Ta se chopila příležitosti a přinutila je shrabat listí (v pořádku, práce šlechtí) a taky ostříhat růže. Kdybych to věděla vyrazim s nima, ale mám doma hromadu práce, která musí být hotová zítra.
Takže ti dva Tataři v nestřežené chvíli vzali nužkama celý záhon najednou, očko neočko
.
.
Neporadite mi nejake trvalky, ktere budou vypadat hezky na zapadnim balkone, v samozavlazovacich truhlicich na zabradli? Rada bych neco, co tam muze zustat i pres zimu, existuje neco takoveho?
nejake bylinky? Zvladla by to treba levandule? Rozmaryn?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my