Mha tak těch malejch bílejch smradlavejch jsem na podzim vysadila asi stopade. Žlutý, fialový a bílý. A ano, je to Allium, takže s česnekem to něco společnýho má.
Kytičky aneb zelené prsty...
letolet děkuji, to vypadá skvěle.
Sweet Potato ano, sem s tím, mám tam ještě uzoučký a chudý záhonky u plotu s lichřeřišnicí, ostropestřci a chrpami, tohle by tam udělalo parádu, pokud tomu nevadí kyselejší půda. Když plevel kvete, není pro mě plevelem ![]()
Z čeho máte chodníčky v zahradách? Máme u domu úplně miniaturní a nechci zámkovku a kamen se mi tam úplně nehodí. Máte zkušenost i s jinými materiály?
budu ráda za vaše zkušenosti
Zu v záhonech mám tyhle šlapáky, jen tak položené a přemisťuju je, jak se záhon vyvíjí. Ve velkém záhonu ty kulaté, v menších ty čtverečky.

Velký chodník od branky ke vchodu ze zámkovky a je to pěkně hnusný. ![]()
Ten kohoutek věncový vypadá skvěle v kombinaci se žlutým řebříčkem.
Pinot Noir Nerozpadá se to po těch mrazech? Jak dlouho ji máš? Ty čtverce bych právě chtěla taky.
Ten Spomyšl určitě teprve naskladní.
Jinak koukám na ty ceny.
Ronna vůbec, několikátou zimu a nic se s nimi neděje.
Ronna žlutý řebříček jsem sadila vloni, ještě nekvetl, tak letos doufam
A ceny u Spomyšle ti přijdou moc? No v porovnání s Brozanama a Winterovou mi to přijde ok. U Spomyšle zatím co dodali, tak ok.
Pinot Noir já si ty tvoje nášlapy pamatuju, ty jsou výborný! A se zámkovkou to mám právě stejně, já asi vyrazím do obi hledat nějakou zahradní dlažbu, z který by šel udělat chodník ![]()
Mám ty čtvercový od doby, kdy to sem dala Pinot Noir poprvé a drží dobře, mám je jako šlapáky ve skalce. Byl to super tip!
kocoureksuggy když já potřebuju vyloženě chodníček, od dveří k brance, mezi pruhy trávníku. Docela se mi líbí betonové chodníčky z takových forem, ale mám dojem, že beton se hrozně rychle vydrolí (máme nedodělanou terasu, takže jen beton a po roce se to kompletně drolí)
Naše betonování má také úplně jiné výsledky, než bychom si přáli. Chodníček z těch kupovaných bych klidně riskla.
Zu a co staré cihly s patinou, z bouračky?
RoSa ty se nám nehodí, máme sice sto let starý dům, ale zrekonstruovaný do strohý podoby.
Na Pinterestu jsem si vyhlédla toto, ale nevěřím teď tomu betonu :)

Zu tam asi záleží na kvalitě betonu. Ale ty naše šlapáky jsou taky betonové a výdrž mají.
A co něco takového?

Mám tady z těch (nebo podobných) betonových "fošen" plošinku pro bio popelnici a líbí se mi to, vypadá to dobře. Chodník z toho zasazený jen tak cikcak do trávy by se mi líbil.

Pinot Noir asi jo, mám na terčích takovouhle dlažbu na balkonu a mužovi by se to líbilo. A to cikcak zasazení se zase líbí hodně mně, snad to pak půjde sekat sekačkou ![]()
Máme v trávě nařezanou mrazuvzdornou dlažbu jako nášlapy.Stejnou jako na terase.
EDITH4B jo, mně se to líbí nejvíc.
Pinot Noir nám taky![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my