Chcem sa spýtať Pinot Noir , máš žltušku? Uz po nej pozerám dlhšie, tak či je aj skutočne taká pekná.

Chcem sa spýtať Pinot Noir , máš žltušku? Uz po nej pozerám dlhšie, tak či je aj skutočne taká pekná.

Janulik03 mám orlíčkolistou, ta má jiné květy.

Krásná je, ale připadá mi, že bych potřebovala sesadit tak padesát rostlin, aby to mělo nějaký efekt. Mám jich pět vedle sebe a jsou v záhonu skoro neviditelné.
Tu z tvého obrázku jsem letos zasadila, ale je to zatím trs velikosti tenisáku, tak nevím, jaká bude.
Pinot Noir ďakujem, práve som zvažovala, že aspoň 10 by to chcelo. Planujem to do záhonu ktorý je v lete viac zelený, iba jedna hortenzia tam je. A tiež ešte ku krikom, ktoré kvitli na jar. Tak počkám na tu a tvoju.
přímo tenhle kultivar žluťuchy mám, letos jsem přikoupila nějaké další (jiné). nekvete mi teda tak bohatě, jako na obrázku, ale i tak je pěkná, je taková jemná, něžná. akorát jsem si ji vloni vzala sekačkou :(, tak jsem ji letos přesazovala na jiné stanoviště.
a ještě můžu doporučit ploštičník, taky moc hezkej, stejný nároky a podmínky jako žluťucha
moora ploštičníků jsem letos zasadila deset, pěkně k sobě, ať jsou pořádně vidět.
Tady z těch křoví mám ráda ještě udatny.

moora tak to by som poprosila foto.
Pinot Noir udatnik nemám, niekde zmizol
Ale mam rodgerziu, ta už je tiež veľká.
Moje louka v predzahradce. Na druhou pulku postupne sazim trvalky. Tak snad to kolemjdoucim udela radost.

Lamicka Myslím, že i kolemlétajícím ![]()
Lamicka krásne
Pivonky po daždi ![]()

Janulik03 milujem ich vôňu.
Toto mi robí v živote radosť.

milacka anoooo a anoooo
Kan Macešky jsou skoro nesmrtelné, takže je vyhlašuju svou květinou
a cpu je všude. Už se těším na příští týden, kdy dodělám firemní akci a budu se moct odměnit v sazenicích.
Mha Krásné ráno, paní! Dovolila jsem si vám poslat sz.
Teda paní, co mi to píšete? Ty souřadnice ukazují doprostřed rybníka uprostřed ničeho!
Teď musím pořídit GPSku, podberak, repelent, brýle s nočním viděním... Fajn, pro monsteru to udělám.
Jenom mi vrtá hlavou, proč mám mít s sebou česnek, svěcenou vodu a kůl?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.