Mha Chceme reportáž!
![]()
Mha Chceme reportáž!
![]()
Sweet Potato mnou tiež mláti zvedavosť ![]()
Mha
Paní, chybí ti maskovací síť. :D
Kan To tu přece nemůže prozrazovat. To by bylo houby maskování. ![]()
Kan
Teda paní, co mi to píšete? Ty souřadnice ukazují doprostřed rybníka uprostřed ničeho!
Teď musím pořídit GPSku, podberak, repelent, brýle s nočním viděním... Fajn, pro monsteru to udělám.
Jenom mi vrtá hlavou, proč mám mít s sebou česnek, svěcenou vodu a kůl?
Tak zas lepší než letecká kukla a mokrý celer.
Rozjeli to po poslednim desti na muj vkus uz moc, takze mam obsypano Ferramolem, prave prosla bourka, tak at jim chutna. Je u vas letos invaze?
Adina tak normálně, jako každý rok. Čím menší hosta, tím víc ožraná. Na tyhle obludy z jurského parku si zatím netroufnou.

Pinot Noir u nas teraz stále prší, s menšími prestavkami a uz sa roja, hnusiaci. Nemam modre granule ale v pondelok, pondelok to rozbehneme . Zatial zmizli tri stracky ![]()
Tie tvoje hosty sú nádherné
Janulik03 u nás drobnější rostliny taky mizí před očima. Afrikánů už je jen polovina. Ale já se Ferramolem zásobila a sypu vydatně. Škůdců je hodně, mšice na všem, a poprvé mám i puklice, větve kamčatských borůvek jsou úplně plné těch krunýřů, já se toho štítím, postřik prý nemá smysl, tak to nechávám na přírodě.
Pinot Noir tie vošky
neznášam to.
Mala som úplne na všetkom tie čierne húfy msic, postriekala s Karate a tým som skončila. Musí si to poradiť samé.
A tráva rastie akoby ju za to platili. ![]()
Já už na zahradničení kašlu, klíčící mrkev a petržel zobou kosi a hrdličky, všude davy slimáku (sypeme teda jak diví) a teď jsem zjistila, že co nemáme psy, začala mi nějaká sousedovic kočka chodit sr.t do jahod. Ale to je vlastně fuk, protože jakmile začne nějaká jahoda červenat, sežerou ji kosi. ![]()
Pinot Noir je fakt, ze ty velke se drzi, ale jak kde, zasypano jest ![]()

brrr kočky mi nepřipomínej ![]()
Mám nasráno ve vyvýšených záhonech, na trávě, mezi kytkami, všude smrad... Hrozně mě fascinuje, když se někdo zeptá ve FB zahradnické skupině, jak tomu zabránit, jak se na něj sesypou majitelé koček, že tohle by kočka nikdy, ale NIKDY neudělala, kočička je přece čistotná, kaká jedině do záchodu a ty srance má určitě na svědomí ježek a kosem... ![]()
Pinot Noir jezek![]()
to mi pripomina, jak mi prislo hrozne roztomily, ze nekdo u nas nq sidlisti pousti kocku ven. Obcas sem ji potkala rano cestou do prace v parku, hladila ji apod. No, dokud sem ji jednou nepotkala vecer cestou z hospody jak jde na detsky hriste, kde se vykadila pod detskou skluzavku
do ty doby mi vubec nedoslo, ze kdyz chodi ven, ze logicky i kadi venku![]()
711990no to já právě přesně vím, kam tyhle sídlištní kočky chodí kadit - na dětské hřiště a k nám ![]()
Adina ty hosty jsou tak krásné! ![]()
S tím ježkem. Právě jsme se vrátili od kamarádů, kteří měli na zahradě ježka,tak mu pořídili speciální ježčí domeček za několik stovek a ježek tam vlezl a chcipnul.
continuity ježiš
711990 no nejenom kadí ale i čůrají a dostanou se kam chťějí...
Dnes ráno bylo tak příjemné ovzduší a takové teplé světlo, tak to tu trochu zahltím dnešní zelení.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.