Včera se přes nás přehnaly kroupy. Takže saláty rozšlehaný (a to už byly skoro ke sklizni), rajčata olámaný, papriky a lilky mají úplně rozmydlený listy
S těmi lilky jsme úplně stejně dopadli i minule, a než jim dorostly listy a začaly kvést, trvalo to tak dlouho, že pak plody nestihly dorůst. No, jsem na to zvědavá, co bude letos s úrodou.
Kytičky aneb zelené prsty...
Pinot Noir aaaaach ![]()
@MyrtilaAch jo
Lamicka jak máš prosím tě tu předzahrádku cca velkou a jak orientovanou?
Já řeším předzahrádku na jihovychod cca 2x5 metrů, nemůžu se dlouhodobě rozhodnout, jak ji pojmout. Nějaká okrasná "loučka", pokud s tím neni moc práce, by se mi líbila.
Adina Ty hosty jsou úžasné!
Pinot Noir Krasne! Jako vždy ![]()
Pinot Noir teda nadhera ![]()
A vy myslíte, že ty kočky (pod pojmem sídlištní) jsou bytové? A někdo je pouští ven? To si teda fakt nedovedu představit.
Ano, mít kočku u baráku, která je chvíli venku, chvíli doma, to tady má spousta lidí, ne? Ale to beru jako kočky u domu.
A chápu ten vztek s exkrementy!
Myrtila
, snad se vse brzy vzpamatuje! Ted jsem prijela durch z kola, lokalni bourka, obhledla jsem zahony..
Pinot Noir notna diky
Catherinne některé ano, vidím je, jak čekají u vchodu do bytovky, než je někdo přijde vpustit dovnitř, dá se říct, že v každém vchodu aspoň jedna taková kočka je. A v okolí vím o pěti žebříčcích vedoucích ze země do okna v přízemních bytech, a to zdaleka nemám prochozená ta sídliště ze všech stran.

Pinot Noir ty jo, tak to bych umřela strachy, asi máme doma velké mazánky ![]()
A do 4 patra by nevyšplhaly!
Adina A přežily to?
U nás to byla strašná čina, to nejhorší trvalo 5 minut, ale zbyly po tom závěje krup. Celkem tu včera prošly asi 4 bouřky. S kroupama na terase si hrál syn ještě za několik hodin, co jich tam bylo, nabíral si je do kyblíku a byl nadšený, že sněžilo
oni během té bouřky byli s mužem zrovna pár km pryč na nákupu, a úplně je to minulo.
Catherinne ty u nas maj zebriky z prizemi z oken/balkonu
Pinot Noir a už si někdy měla na zahradě ježka? Tak posranou terasu/záhony/chodníček jsem nikdy neviděla. Musela jsem přestat přikrmovat kočky venku, on se rozhodl přemístit a cestou od nás pryč ho přejelo auto. Si to ještě furt vyčítám.
Předchozí kočky chodily hodně ven, ale na záchod chodily zásadně na podestýlku doma. Současné kočky využívaj les, sousedí si zatím vůbec nestěžovali (ptala jsem se) ale když je musím zalígrovat doma, poctivě chodí na podestýlku.
Adinaprosypala jsem všechno před měsícem a zatím dobrý, od té doby nic. Ale radši koupím další dávku. Tentokrát nemám Ferramol, něco trošku levnějšího, granule jsou kuličkaté. A mám zatím dojem, že je to o dost lepší než ten Ferramol.
andulka01 ježka na zahradě máme, ale ten do vyvýšených záhonů fakt srát neleze.
Catherinne ja mela kocoura v prizemi, chodil normalne balkonem ven i zpet (bez zebricku:-) sousedi z 3. patra nechteli kocku poustet ale vzdycky se nejak dostala - umela si otevrit dvere i preskocit z balkonu do okna na chodbe. mne je tech mych kocuru jen doma hrozne lito, kdyby to slo tak bych jim chodit ven moc prala.
Ad kočky. Kočka opravdu nikdy nechodí s.át na domácí zahrádku. A pokud má možnost si vybrat, tak preferuje zahrádky obdělávané. Aby mohla ty ...zahrabat. ( pak je ovšem příjemné na to narazit při okopávání a tak.
černá káva na domaci asi ne, ale na cizi s radosti![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my