milacka Tu skálu ti závidím
Kytičky aneb zelené prsty...

continuity ty oranžové jsou gazánie, máte je krásné. Mně vůbec nejdou, byly přelité už v obchodě. Máte je v nějakém speciálním substrátu?
Prosím, které pokojovky určitě NEletnit?
Zelenec
Fikus
Pilea
Potos
Dracena
Kapradí
Africké fialky
Zázvor
Tchyni jazyk
Citrusy
Avokada
JankaM diky! Kdo to byl uz asi nedopatram, tak snad si to tu precte.![]()
Mha Fikus pokud je benjamin, ten nemá rád stěhování.
A vše otužovat (před sluncem) hodně postupně.
Mha letním všechno, včetně benjamínů.
Mha neletnila bych fialku, tchynin jazyk mi přijde zbytečný, s tím to nic moc nedělá, zato benjaminy vždy krásně obrostou.
Počkej, on prý není Benjamin, ale ten ginseng, co se z něj dělají bonsaje. (Proto jsem ho dostala, že se vymkl kontrole.) Ten teda taky opadá?
Samart aha, tak to je v háji, mě na ně prší.
Díky. S těma fialkama jsem taky měla pochybnosti.
continuity měla jsem gazánie loni v záhonu, dařilo se jim výtečně, myslím, že jim déšť vůbec nevadí. Akorát jsem je zastihla rozkvetlé asi dvakrát, dostanu se na zahradu vždycky až v podvečer a to už byly vždycky zaklapnuté. ![]()
Sweet Potato
Fikus jsem právě přestěhovala:))
Pinot Noir
A co voskovka?
Tu nemám. Ani fialku.
Muslik Vaša skalka? Krásna.
Muslik to je krása ![]()
Sweet Potato pred touto zmenou sme ho využívali ako vodný prvok.
Muslik wow, nádherná skalka
Jojo, naše skalka, letos tedy dostala zabrat, hodně toho pomrzlo a odešlo, ale už se to skoro vse krásně zelená. Akorát to slimakove peklo je neřešitelné, na starší rostliny si netroufnou, ale cokoli mladého šťavnatého je bez šance:/ granule bych mohla sypat po tunach
Ty oranžové jsem dostala k narozkám a poprvé za dva týdny jsem je viděla otevřené a už zas leje, ještěže jsem si je vyfotila.
Áno, gazánie, aj ja ich mám tento rok na balkóne. Otvárajú sa, len keď svieti slnko.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my