Janulik03 https://eshop.pasic.sk/l8141-erigeron-karvinskianus-profusion_d15652.html
toto nie je ona?
milacka je to ona , ale teda cena neumerna, popis žiadny, nemám k tomu dôveru

Trochu jsem dnes nakupovala![]()
Na podzim mi zahradnik založil "profesionálně" trvalkové záhony. Bohužel jsem mu nechala volnou ruku. Tak se z toho snažím něco udělat.
Makaraa copak zahradník spáchal? Nejsi spokojená?
Makara nepáči sa ti práca od záhradníka? Co také? Nechceš ukázať?
Inak dobrý nákup ![]()
ani trochu spokojena nejsem. Zaprve vůbec nezkypřil záhony, prostě udělal dulky o velikost květináče a kytku tam píchl. V zahradě jsme měli pomalu kubik vyzraleho kompostu, který tam mohl přijít. Chudinky se probojovavaji zhutnělou zeminou po trávníku. Ráno jsem ho pustila na zahradu a když jsem přišla z práce, tak bylo zasazeno, ukotvena závlaha a zamulčovano. Neudělal žádný smysluplný rozvrh kytek (ano, netvrdil, ze je architekt) a dal jich tam stěží polovinu, co bylo na plochu potřeba, takže když některé nepřežily zimu, bylo to jak noty na buben.
Konečne kvitnú ruže.

A pod oknom spalne vonia pajazmin
Už siaha až k oknu ![]()

Makara hmmm to mi pripomina zahradnika u dcery. Všade dal čiernu foliu, na nu kamene a do stredu travnik. K plotu bobkovisnu ako zivy plot a co si decka kupili rastliny tak niektoré tak zostrihal , že sa po zime nespamatali. Ale travnik je ukážkový. A nemá rád trávy, tak jej povedal ze tam nebudu dobré. Tak tiež opravujeme dosadzame. A najprv mi teda decka tvrdili, ze foliu je treba ved zahradnik sa musí vyznať, teraz ju pracne pomaly odstraňujú, lebo vidia čo sa pod ňou deje ![]()
Uz vtedy som im tu fóliu vravela aby nedavali, ale odborník, no.
A konecne farby v záhrade

Pinot Noir no jo, len škoda ze to stojí dosť peňazí.
Janulik03 krásne, milujem farebnú záhradu, tú svoju mením na babičkinu záhradu, postupne dávame preč tujky a pridávame trvalky.
Janulik03 to je krásy a barev! ![]()
U nás se růže nějak nechtějí rozjet.
v Brne uz ruze pomalu konci:-O
Pinot Noir no ony pôjdu, máte to trošku neskôr
viktorka_od splavu ako končia? Tieto budu až do novembra
viktorka_od splavu no asi jak kde, mně se teprve rozjíždí...
viktorka_od splavu já měla růži ještě o adventu, dávala jsem sem fotku
a teda u nás na pětce růže jedou už tak minimálně měsíc, ty keřový i ty ušlechtilý dlouhý silný
Po jaké růží se mám dívat, když chci vysokou keřovou, takovou, co stojí sama - vídám je často v předních zahrádkách, lehce se třeba naklání přes plot, ale vypadají jako samostojící.
no kvetou uz asi mesic a povetsinou vypadaji takhle (foceno pred tydnem), jasne ze ty co kvetou furt budou pokracovat, ale ty uz vykvetle pomalu osychaji a opadavaji
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.