andulka01 Letos mají naši hodně ožrané pozdní brambory, ranné byly ok, ale ty pozdní jsou nahryzané, prakticky každý pátý kopec.
Kytičky aneb zelené prsty...
Kan Nám brambory letos pustošili, světe, div se, slimáci. Kdybych neviděla ty chuchvalce slimáků v deseticentimetrových hloubkách zalezlé v bramboře, neuvěřím.
Kan V Lidlu mívají super kytky. Jen je dobré kupovat je hned první nebo druhý den, dokud jsou fit.
Samantha Já mimochodem nevěřím, že zamio je kytka pro začátečníky! Zkoušela jsem ho množit dělením hlízy, neujal se. Ale ten jeden, co vypadal zdechle, se nakonec ujal letos na jaře, krásně vyhodil asi 10 listů a zasekl se...
Nechápu to ![]()
Sweet Potato Ano i cenově to vychází občas lépe, jak v květinářství.
Makara Bože to je krása, asi to pošlu muži, že takhle se to dělá...a ne ten jeho styl, sázím tu a nebo tady vedle....:-D
Kan A ty tu lidl ruži pak přesadíš do země nebo v nějakém větším květináči na zahradě? Právě u těch "pokojových ruží" jsem z toho zmatená, kam to jako patří....
Karja Ano, dám ji buď do květináče a na zimu do skleníku, nebo vysadím ven a buď vydrží, nebo ne. Ona i ta pokojová jde na odpočinek a musíš jí dopřát 7°C opadají jí listy a spí.
Kan Moje šly vždycky na ten věčný odpočinek no:-D.
Ale už budu vědět, jak s tím nakládat.-D
Chilli papričky jedou bomby. Dnes po ránu kus parapetu, to je jen kousek, mám je na více místech.

Dýně mojí mamky.

Karja mám ti poslat plánek výsadby? Bude to drahý! Ne ten plánek, ale nákup v zahradnictví
.
Makara Ne, pošli zahradnika:D
Nejspíš to říkám v každém období od dubna do října, ale teď se mi zahrada zdá nejhezčí.
. A nebudu lhát, jsem na ni pyšná, kromě činností vyžadujících vrtačku a instalace sekačky je to všechno moje práce (a moje konto věčně v mínusu
).
A včera se muž definitivně rozhodnul pro vykopání bazénu, tak jsem zvědavá, jak tím zahrada utrpí. Doufám, že bagrista bude šikovnej.

Pinot Noir Máš to moc pěkné. S nostalgií vzpomínám na dobu,kdy mi bylo jako Tobě, rozsirovala jsem květinové zahony, pěstovala zeleninu... Teď uz to nedávám.
Pinot Noir Máš to fakt krásný! ![]()
Kan Jo, jedna taková pokojová růže mi dnes zabírá celej plot k sousedům! ![]()
Makara Hustý!!!
To ty sama nebo zahradník?
Garfie zemní práce a první výsadbu udělal na podzim zahradník, ale dal tam těch kytek málo, a něco nepřežilo zimu, takže jsem opakovaně plenila místní zahradnictví a asi 2/3 stávající výsadby jsou z letošního jara. Tuším, že přespříští rok to bude džungle, a už hledám odbyt, až to budu muset redukovat
.
Makara Pinot Noir Krásné zahrady máte ![]()
tv jak ty chilli papričky zpracováváš?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my