Karja no ja bych osvědčené pestebni postupy nezměnila ![]()
Kytičky aneb zelené prsty...
Makarano ty žluté a ten okurkomeloun je docela v článku, ale tech červených se urodilo málo...ona to spíš tak jako utiskovala tráva.
Moje jiřiny
ještě mám zahon bílých, ale jelikož se včera dělala svatba a bylo málo, tak šly na svatbu.

Kan nádherné
Janulik03 Díky, ale musím hodně zalévat a po večerním zalití jde do domu tak úžasný ozón, miluju tohle počasí.
Kan verím, my teda už musíme vodou fakt šetriť, tak aj zahradu bude treba nejako preorientovat na suchomilne rastliny. Tie tvoje kvety su tak elegantné a krásne ![]()
Kan Jsou moc pěkné.
Byla jsem teď tri tydny nemocná. Take ala jsem jen rajcata a hosty a floxy mam na tabak.Uz jsem neměla sílu na zahon floxů.
Co mi kvitne

Janulik03 to jsou moc hezké tapety ![]()
a ten leknín, ach, jak z pohádky … už mi tam schází jen žabička
Samantha su tam zlate karasy ale schovane pol listami
Kan ty jiřiny jsou nádherné.
Já se akorát nas.ru, kdyz vidím ty obsypané zahtádky. My máme letos jen cuketu. Rajčata zplesnivěly, melouny sežrali slimaci stejně jako řepu, kapustu, atd. Jiřiny jsou nanicovaté, ovoce zmrzlo.
PS: Papričky a brambory letos máme, to zas jo.
černá káva brrr Díky.
Janulik03 Kvete ti to nádherně.
Nepěstujete někdo na zahradě lagerstremii (snad jsem to napsala správně)? Dostala jsem ji darem, informace na internetu našla, jen jestli nemáte osobní zkušenost.
Stará existence nemám, ale ma ju tu jedna suseda, kvitne jej na červeno, čo ma upútalo. Ma to v tvare asi tak 1,5m maly stromček. Citala som ze na zimu by mala byt prve roky zakryta ale mozem sa jej spýtať, čo s nou robí na zimu.
Janulik03 Taky jsem četla, že na zimu se má přikrýt. Jestli budeš mít možnost, tak se, prosím, příležitostně poptej, co to pěstování obnáší. Díky!
Pukol má švagr v květináčích, zimuje ve světlé kotelně. Na jaře je to košťátko, které ostříhá a ono to pak krásně vykvete.
V zemi se mají na zimu obalit textilií a na jaře ostříhat až začnou pučet.
Tady fakt stačí jen si postěžovat...
kontrolovala jsem u zamia vodu a vidím, že dva ze tří řízků (celé stonky) mají kořínky.
Tímto děkuju CML parfum, pomáhá tzv. napříč vlákny ![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my