Asi poprosím MP Meri ,mám ty "tvoje" květináče na microgreens, když to naklíčí a sundám víko, dál se to jen rosí nebo ve spodní misce má být voda, aby to stálo ve vodě? Jedno mám s gelem, druhé jen na tom perlanu, ty s gelem jsou o dost větší. A ještě blbý dotaz, asi můžu použít i běžnou slunečnici, co je pro ptáčky?
Kytičky aneb zelené prsty...
Už jenom napustit vodu.
. Ale tankodrom vznikl slušnej.

Mužovy papričky, jediné, co nám tak roste. Jsme letos nějak marní

Pinot NoirCococo, bazény se dělají takhle a pak se do toho vloží ten modrý obal nebo je to nějaký neobvyklý styl? Musíš ukázat fotku dalšího postupu. A ta zelená na fasádě je fakt příjemná, já si vybavila takovou tu fasadovou jedovatou zelenou a říkala si, no jak vás to mohlo napadnout v kterémkoliv roce výstavby:D.
My už ryjeme, řekla jsem muži, ať zacne, že jestli bude zas KO s nějakou dlouhou virózou, jak bohužel se mu teď stává, že tohle nikdy nezvládnu:D. Tak už jako to ubývá, trochu mě to desilo:D
Karja zvolili jsme tenhle postup. Zděný a vyložený fólií. Ale samozřejmě může být i plastový nebo nerezový, prostě udělají díru a posadí tam vanu dané velikosti. Vlastně jsme původně chtěli ten plastový (teda muž vybral), ale pak po konzultacích s dvěma firmami jsme zvolili tohle. Používají se na to tyhle polystyrenové tvárnice, normálně se vylijí betonem. Může to potom mít jakýkoli rozměr.
Pinot Noir tento postup si zvolili aj dcéra a používajú slanú vodu. Su s tým veľmi spokojní, tak nech sa vám dielo vydarí a budete nadšení.![]()
Pinot Noir Janulik03 Aha a z jakého důvodu se tohle používá jako jaké to má výhody, kromě toho vlastního rozměru?
Karja prý to má delší trvanlivost.
A ty plastové vany stejně nějaké zdění, základy a tak potřebují.
Janulik03 děkuji. Taky budeme mít slanou.
Kdy schováváte mandevilly a podobné sub/tropické citlivky?
Karja myslím, ze vyber velkosti na mieru, a tiež asi výdrž. Zvazovali chvíľu aj nerezovy, ale to je už cena fakt inde.
Sweet Potato ja v garáži pod oknom.
Tohtoročné nasadené, posledné som sadila vresy, ale ešte dokúpim.
milacka Díky, ale zajímalo mne, kdy. Místo mám osvědčené.
Pořád nádherně kvetou, ale jsou na chlad hodně citlivé.
Sweet Potato myslím, že jim vadí pod 10. Na ty dvě následující noci bych je minimálně zakryla. Mně připadá ještě škoda, to všechno stěhovat domů, ale ty je máš dlouho, to by mi zase bylo líto o ně přijít.
Pinot Noir Dilema prostě.
Tak jsem je vzala domů a našla jim přechodné ubytování. Teď jen kam dám ty kytky, co na tom okně normálně bydlej. 
Sweet Potato kvetou ti teda nádherně, až mám bugenvilli na jihozápadní loggii a asi jak je po střechou tak ji je tam tma a pořádně nekvete. Zas je docela obří. Možná ji zkusím přestěhovat k segre, ale bude to v listopadu, tak to možná nedá ani tak.
Tchýně ji v garáži umořila, ale oni tam mívají dost často otevřeno a zimu.
continuity Buganvilly jsem měla loni taky, ač byly venku na nejteplejším místě, skoro nekvetly. Začaly až v "zimovišti", vypadalo to celou zimu nadějně, ale napadla je vlnatka a když jsem to zjistila, bylo už pozdě.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my