No, kazdy predmlatim palickou a rozkrojim na tretiny, aby mel v kazde porci kus, tak mi to funguje nejlip. Mame kliku, ze nase chovatelka je vystudovana veterinarni technicka a celou svou smecku (coz je aktualne pres dvacet psu, minimalne polovina jsou seniori, nekteri se p. chovatelce vratili od nezodpovednych panicku a podobne) barfuje, vcetne stenat, takze se na ni s jakymkoliv dotazem muzu kdykoliv obratit a ona mi poradi. Proto jsme treba i velikost porce meli od zacatku meli spravnou, na tech 3-6℅ hmotnosti by mi hubnul.
Chlpáči a iné
Haha, Bonnie je extro/intro v zavislosti na miste na posteli.
to mate stastie, lebo u nas ten extrovert lezi aj cez introvertov, bez ohladu na stav postele :-D
Dnes rano byly nebyvale hodne :-)
Trpělivě čekaly, než odejdete, aby mohly začít řádit ![]()
![]()
Haha tak to ale fakt bude :D
Bubáček vypadá, že čeká na svou příležitost :-D
To ona hlavne kazdou vyuzije na maximum, potvora jedna mala! Ja uz to presne poznam,kdy ji to v ocich jenom hraje. Ma ted relativne nove hobby-okusuje ousko od hrnicku na kafe.
To je vtipný hobby :-D
My měli taky vtipný ráno, když se fotí jeden, musí i druhej. Goliáš má svoje zimní místo na radiátoru, u kterýho je psací stůl, takže se dá pohodlně vyvalit pupíček a nikam nic nepřetejká. Ale fotit se asi směj jenom oba...

já myslim, že vy jednou napíšete humoristickou knihu o svém soužití se Zunou a budete nechutně bohatá....jako se vám nechci smát, ale plato vajec i se skořápkou by mě nenapadlo ani ve snu
(Rufík krade skořápky z papírový tašky, co sbíráme pro slepice, ale celý vejce by doufám nezvlád :-D :-D :-D )
ti jsou krasni :-) Bu je studnice blbych napadu. V polici objevila nejake stare zakony, ve kterych mam na nekterych strankach takove ty male barevne lepici zalozky. Ano, samozrejme to vytahala ven a vsechny okousala. Ach jo, Suzettku by to ani nenapadlo. ![]()
Ta fotka Goliáše ve vaně je skvělá ![]()
Díky, mám jich ještě asi tak 30 :-D
Zkusila jsem přinést Chrudošovi krabici a měla úspěch. Akorát není večer slyšet televize, protože momentálně provádí přestavbu podlahy a dveří, viz. bordel na koberci...

A jak to bylo dál? :D

akorát na té poslední fotce se chuděrka tváří, jako by měla na zádech odjištěnej granát :-D
No o sáčky si mám nosiť sama, viď. pohľad.
Haha,nevyzerá ona je na baterky. A zapína sa vždy v ten najlepší moment.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje