Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 09. listopadu 2016 13:51
Reakce na Potrefenáhusa:

já myslim, že vy jednou napíšete humoristickou knihu o svém soužití se Zunou a budete nechutně bohatá....jako se vám nechci smát, ale plato vajec i se skořápkou by mě nenapadlo ani ve snu

(Rufík krade skořápky z papírový tašky, co sbíráme pro slepice, ale celý vejce by doufám nezvlád :-D :-D :-D )

tak na obranu mojej inteligencie :-D cvicili sme to len s tou papierovou vanickou, pamlsky som schovavala pod ponozku, hracku a pod., nie pod vajicka, paneboze :-D ale minuly tyzden som vajicka kupila a zabudla na lavici na chodbe - Zuna vyuzila prilezitost :-) asi ma ten obal od vajicok spojeny so super zabavou a hrou :-D

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 09. listopadu 2016 14:06

a s papierovymi krabicami sme pracovali pri odstranovani separacnej uzkosti, resp. aby sa Zuna zabavila, ked je sama doma: mala som jej schovat nejaky exkluzivny pamlsok do malej krabicky (napr. od liekov), tu dat do vacsej krabicky, tu do este vacsej krabice - ako ruske matriosky. a viacero takych krabic som jej nastrazila po dome. prve dni boli roztrhane na franforce, bordel vsade, ale na treti den uz zacali byt roztrhane menej a menej - Zuna pochopila, ze vnutri nieco je a nechcela stracat cas tym, ze to trhala, ale pekne sa naucila krabice otvarat a vyberat jednu z druhej, cim sa unavila, zaspala a bola s/pokojna :-) a teraz vie celkom pekne otvarat krabice :-)

Offline Potrefenáhusa
38531 příspěvků moje polička 09. listopadu 2016 14:36
Reakce na palahniukowa:

já jsem to pochopila, že ten error se stal někdy jindy, když už to měla hezky natrénovaný...:-D Zuna je chytrá jako opice :-D

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 09. listopadu 2016 16:11

Z dnešní procházky.  Těsně před hozením tenisáku 

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 09. listopadu 2016 16:13

Takto ho nosila zpět 

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 09. listopadu 2016 16:13

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 09. listopadu 2016 16:15

Zátiší v podzimních barvách.  Ale nedržím tenisák, tak se prostě do foťáku dívat nebude! 

Offline Potrefenáhusa
38531 příspěvků moje polička 09. listopadu 2016 16:18
Reakce na Berta:

hezký!!! Jak nese!!!

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 09. listopadu 2016 16:22
Reakce na Potrefenáhusa:

I uši se jí postavily, jaký to byl fofr! :-)

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 09. listopadu 2016 16:43
Reakce na Berta:

To je krasavice! 

Offline Kokoska
34404 příspěvků moje polička 09. listopadu 2016 16:49
Reakce na Berta:

Tiffanka je šikovná! Toho našeho moulu to nebaví. Ten si chce bloumat po svém a očuchávat kde co a proč by se měl nechat vyrušovat, to opravdu nechápe. 

Offline Sweet Potato
39940 příspěvků moje polička 09. listopadu 2016 17:21
Reakce na Berta:

Krasavice inteligentní!

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 09. listopadu 2016 17:34
Reakce na Noren:

:D Náš Dan chodí žrát zásadně, až se zhasne a jdeme spát nebo si chceme pustit film. Musíme tedy počkat, až se nají, jaký dělá hluk u toho. (až na koupelnu nemáme nikde dveře)

Všichni jsou tu krásní, skvělí, rozkošní.

Offline Potrefenáhusa
38531 příspěvků moje polička 09. listopadu 2016 17:46
Reakce na nellielovett:

Čenda chodil jíst zásadně těsně, než se šlo ven. Musel ještě něco honem rychle nabagrovat, asi kdyby to venku nějak neklaplo, tak aby tam zatím neumřel hlady :-D Mělo to tu nevýhodu, že se mu z misky musela neustále tahat tlustá oranžová kočka...

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 09. listopadu 2016 19:31
Reakce na Potrefenáhusa:

My zase pozorujeme, že se mu hůř a hůř opouští kuchyňský prostor, když vařím. Ale zatím teda vodítko vždy vyhrává, i když někdy stojí a vypadá dost nerozhodně.

Offline miramis
86 příspěvků moje polička 09. listopadu 2016 20:45

Kira mocila dneska snad 15x, cupne si a cura, když se zvedne, tak nepřestane curat, ale vycura za sebou takovou cesticku. Takže zitra k vetovi, achjo. Jsem z toho smutná a nervozni. Bojím se, aby to nemela z těch rozinek.

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 09. listopadu 2016 20:56
Reakce na miramis:

To spis ne, nez jo. Nemohla se treba nachladit?

Offline Sweet Potato
39940 příspěvků moje polička 09. listopadu 2016 21:02
Reakce na miramis:

Spíš zase močový měchýř. Neboj.

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 09. listopadu 2016 21:04
Reakce na Berta:

při tom čekání na pamlsek je fakt sladká :-)

Offline miramis
86 příspěvků moje polička 09. listopadu 2016 21:17
Reakce na Solathis:

urcite k tomu mela dost moznosti. Ještě se neúplně "prechlupila" na zimu a my začali dávat oblecek az když bylo min jak pět stupňů. A na prochazkach se dost coura..