Kokoska westík se stříhá nebo trimuje? U nás má jedna paní rovnou tři a nechci ji teda pomlouvat, ale asi se jim moc nevěnuje, vypadaj fakt příšerně, špinaví, zarostlí...ale pamatuju to i u jiných teriérů, takovej velšteriér taky vypadá před úpravou jako vořeší bezďák a jakej je to po otrimování krasavec!!!
Chlpáči a iné
Tady máme jednoho otrimovaného jedince ![]()

a před úpravou

Zu ale ty fousečky!!!!![]()
![]()
![]()
Dalia byl celoživotně zdravej, když to trochu přeženu, tak pomalu jedinej výdaj za veterinu bylo to úplně poslední pigáro
A přišlo celkem brzo, ve 13, myslela jsem, že dá víc. Ale aspoň byl až do konce úplně vitální (nádor na slezině)
Mockrát jsem slyšela, že kříženci jsou prý nejzdravější. Mám pocit, že i od veterináře. Asi na tom něco bude.
Dalia tak ono taky záleží, jak to zrovna schytaj.
Jinak mně přijdou nejlepší psi, co nemaj žádný velký odchylky od nějakýho přibližnýho průměru - ani moc velcí, ani moc malí, žádné deformity v podobě moc kulatých hlav, krátkých čumáků, krátkých nohou, dlouhých zad a nějak mi skoro přijde, že čím míň se do toho vkládá člověk (hlavně teda do exteriéru), tím líp.
Potrefenáhusa Nedávno jsem vyslechla rozhovor dvou paní o boxerech. Jedna z nich jich měla několik. A prý jsou náchylní na různé vady či nemoci. Já posoudit nemohu, nemám s nimi žádnou zkušenost.
Potrefenáhusa KoraKora
Ferda dal 15. Taky zdravý až na ten poslední půlrok. Odešly mu ledviny. ![]()

No Dali, to teď musíš mít delší srst než Joli ![]()
Ale sluší jí to, holce, teď jí chvíli nebudeš muset vyčesávat, bude stačit houbička na nádobí ![]()
Ty fotky jsou vždycky tak krásný, že bych si hned jednu čičinu pořídila, i když jsem spíše pejsková.
Kočky, to jsou prostě modelky.
@Samantha kočky jsou skvělý, taky jsem si myslela, ze jsem vic psí, ale to jen, ze jsem žádnou kočku neměla.nejlepsi je mít oboje!

Samantha Jolla má i po ostříhání srst stále delší než já.
A roste jí rychle. Za pár týdnů už budu muset zase česat.
Potrefenáhusa ježiš to jsou pohledy zase
a ty společné fotky...![]()
Dalia to je dobry, budete dorustat spolecne ![]()
![]()
Potrefenáhusa ta prvni fotka je neuveritelna, porad na ni koukam a chechtam se. Kocicak proste vyfotil postelovy selfie se svym milackem. ![]()
Potrefenáhusa Westík se správně trimuje, my tomu jen říkáme stříhání. Jen když byl ještě malej, tak poprvé ho myslím opravdu jen stříhali, aby si zvykl na tu proceduru.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.