MPLee aneb i chrtovití psi začínají jako boubelínci
Chlpáči a iné
Potrefenáhusa no však já se čendovi nesměju, že by byl snad nešika, jen mě fakt pobavila ta představa, že důležitě jde, úplně ho vidím, načesaný a všechno.... a zvedne nožku a bác ![]()
MPLee Ňufánek ![]()
MPLee ten je božský ![]()

MPLee ňuňu ![]()
Náš kočičí gang po kruté zimě ![]()

Dadoo maju podelene lavicky podla farby kozuska?
Potrefenáhusa ten pohlad...co si zase chudinke povedala/urobila? ![]()
pecka Spíš trošku před Mouríněm utíkají. On je děsně hravej a občas těm třem leze na nervy ![]()
Dadoo Oj chudáčik, normálne mi ho prišlo ľúto. ![]()
paktofonika Jé to vůbec nemusí! On není chudáček, je to lotr
Oni se mají všichni rádi.
Mouríňo někde coural a pak se na lavičku nevešel, tak se umístil vedle. Největší parťák je s Bezouškou, jedi i spolu z misky.
Mouríňo krásně loví myši, každou chvíli ho s nějakou vidíme. On žere jak zjednaný. S největší pravděpodobností to je kocour, pěkně zmohutněl. ![]()
Chjo, dnes jsme utržili nic moc zážitek, Cid z potoka vytáhl morče. Asi tak 2měsíční, vůbec nechápu, co dělalo v té ledové vodě, pokud vím, morčata se vodě důsledně vyhýbají. Cidd má naštěstí předpisovou měkkou mordu, takže se to obešlo bez díry do morčete a vzorně ho vydal, takže jsme jeli kalupem na nejbližší veterinu.
Místní veterinář (jsme na horách) ho shledal nenačatým a vnitřně nezraněným, že prý je ho třeba jen rozkrmit a zahřát. Tak jsme nakoupili krmení a vitamín C a podestýlku a nějaký pamlsky, ze sklepa jsme vytáhli klec po našem starém morčeti, dali ho do rohu kachlových kamen, zabalili ho do nahřátých osušek, ještě dali nad klec žárovku, a morčátko to asi za hodinu zabalilo, asi to prochladnutí nezvládlo.
Je mi to hrozně líto a vzal by mě čert, byl to prcek a někdo ho tam musel vypustit, nebo dokonce hodit do toho potoka, teď, když tu ještě leží sníh...
Zina asi se ho nekdo chtel zbavit, at se mu to stokrat vrati a vas je mi lito :(
Zina to je moc smutný ![]()
MPLee to je miminko ![]()
Zina Je mi to ľúto
, ľudia sú s prepáčením hovadá. Včera boli v správach psíky vyhodené na smetisku ![]()
Zina
chuďátko :-( A Cid je teda moc šikovnej, jsem si dost jistá, že Rufík by ho zakousnul, s myší teda neváhal.
Děkujeme, je to fakt smutný, nedávala jsem mu moc šancí z té ledové vody, ale když byl veterinář relativně optimistický, tak jsem začala věřit, že to zvládneme.
Kousek dál je pár vesnických domků, asi je tam měl někdo u králíků a nehodily se mladý, tak je "pustil" na svobodu...
Potrefenáhusa Taky mě to překvapilo, oni by teda skousknout neměli, ale ještě jsme nezačali cvičit přinášení na zvěři, tak bych na něj byla nevsadila.
Tak Medvěd je po operaci, nakonec utržený přední zkřížený vaz. Ten se nedá sešít, tak je nahrazen. Spala jsem s ním přes noc na zahradě v kuchyňce ve spacáku, celou noc měl packu na mně. Dneska už je veselejší, chůze v pohodě. Jen mě tedy zarazila velikost rány- dobrých 25 cm- na celém ohybu zadního kolene. Jak je vyholený a tu nohu nosí, vypadá chudák, že k němu ta část těla vůbec nepatří. A límec, ten má velikost 40 , o všechno s ním zavadí, zahákne. Kolikrat je to docela rána. Tak teď se to bude doufam už jen zlepšovat.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.