Potrefenáhusa Janulik03 áno, napnuté vodítko je spoľahlivé povzbudenie, niečo v štýle som tu s tebou kámo, podˇme ho roztrhať...Ak sa mi stane, že mám psa na vodítku a dostane sa k nemu veľký pes, čo e navoľno, tak vodítko púšťam, aspoň nech má riki šancu zdrhnúť, neodťahujem ho (a potichu dúfam, že bude stačiť ak sa prevalí).
Chlpáči a iné
DrowRanger Ale zase pustiť psa nech uteká nieje takisto dobré riešenie, nie je lepšie mať psa pri sebe a keď tak mu pomôcť ako keby ho druhý pes mal uhnať a niekde v kroví zahrdúsiť? S voditkom sa môže o niečo zachytiť a nemá šancu.
paktofonika ono je to podľa mňa z dažďa pod odkvap - zvyčajne mám psa v meste na krátkom vodítku, to by mu mohlo brániť v pohybe pri prevalení sa na chrbát, resp. pes si to môže mylne vyložiť ako podporu a miesto podriadenia skočí. Táto situácia sa mi stala zatiaľ len 2x, vždy to dopadlo našťastie dobre. Riki neuteká, on sa bojí, čiže ak by bežal, bude bežať ku mne - ale hovorím ozaj o situácii, kedy už nemám šancu spraviť nič iné len počkať a v prípade útoku sa snažiť s druhým majiteľom psi oddeliť ak sa dá. V hocakej inej situácii volím alternatívu nedať stretu s veľkým psom šancu (otočím sa idem opačnou stranou, snažím sa psa zahnať krikom a pod.), práve preto, že môj sa bojí a nereaguje pohodovo (a tiež preto, že nepoznám veľa dobre zvládnutých veľkých psov...).
Muž má horšie zážitky, keď mu na bežkách voľne pustení pes držal Rikiho za celú hlavu (mal ju normálne v papuli) a majiteľka psa reagovala v panike hystériou bez toho, aby psa vedela ovládnuť, odvolať alebo mala snahu si ho aspoň chytiť, tak muž normálne druhému psovi dával rany do hlavy, aby nášho pustil...Pustil a našťastie ako je huňatý, mal len pár škrabancov, ale muselo to byť otrasné, lebo muž sa vrátil domov úplne rozklepaný a nadával ešte 2dni potom...
paktofonika vždy je lepšie psa pustit z vodítka a nie ho za vodítko odtahovať. A ty máš možnosť potom niečo urobiť, napríklad nakročiť pred svojho psa a tým ho ochrániť. Väčšinou to zastaví cudzieho psa, lebo nechce teba ale tvojho psa. A ked už sú zakusnutí, tak určite škrtenie vodítkom nepomože,ale uberie kyslík a pes nevníma. Ale tak ja mám obludu, aj ked mierumilovnú, ale predsa len je to iné. Malého psa teoreticky schmatnem pod pazuchu a idem preč.
DrowRanger Ale zase pustiť psa nech uteká nieje takisto dobré riešenie, nie je lepšie mať psa pri sebe a keď tak mu pomôcť ako keby ho druhý pes mal uhnať a niekde v kroví zahrdúsiť? S voditkom sa môže o niečo zachytiť a nemá šancu.
Když vidím, že se na nás řítí pes, beru Jollu do náručí. Nedávno se na nás takto řítil pitbul a musím přiznat, že jsem měla srdce až v krku. Už jsem čekala, že se do mě zakousne, protože Jollinku jsem mu vydat nehodlala. Chlápek si ho nakonec odvolal.
A začala jsem s čištěním zubů. Jolči se to dvakrát nelíbí, ale zvládly jsme to. Za odměnu pak dostala ještě dentální tyčinku na kousání. A byla spokojená. ![]()
Idem sem s otázkou. Nemáte niekto čistič labiek? Elzu ani mňa nebaví zdlhavé čistenie labiek po daždi.
Potrebovala by som nejaký fígel.
zajímavý... ale s tim by mě Ronny hnal!
... do tohodle může strčit tlapku akorát tak ten plyšovej medvěd ![]()
Janulik03 šiš, to vypadá strašně, něco jako nějaký udělátko ze Spiklenců slasti ![]()

Potrefenáhusa a to je udelátko na čo?
Potrefenáhusa ![]()
no mozno by ma Elzicka hnala ![]()
Jiná Realita Po prichode domov uvitaci vybor v kuchyni. Prichadzaju potvory z terasy a smiruju co je k veceri.

Zina ooooo to uz bol ten vikend s ES? Som velmi zvedava na tvoje dojmy a pocity :-)
Janulik03 jak jako potvory? vzdyt presne takto to ma byt!
jinx po fotke som vytiahla sunku a odisla. A na terase pri navrate som stretla Micku, ako trn polkilovy balicek taha horkotazko pod sedacku, aby si to v klude rozbalila. ![]()
Janulik03 Jako ale ty jsi fakt hrozná! Vytáhla šunku a odešla. Vystavovat kočenku takovému pokušení!![]()
Sweet Potato bola tam Elza. Ta hned zaluje a velmi sa pohorsuje. Ale dnes, dnes lezala na koberci a pozorovala ju. Murko cakal na sedacke na terase. Vravim, potvory. Jo a okotili sa nam rybicky v jazierku. Co s nimi budeme robit?????????
Janulik03 Kočičky rybičky nerady? Náš první kocour pořádával u sousedů pravidelné výlovy.
Hlásím, že pejsek se prý zdárně hojí a je dobré mysli.
Sweet Potato ale radi, radi. Nase rybky nie su sproste a nedaju sa. Micka pravidelne ciha, ale stale su vsetky. No a malicke sa drzia na dne zatial. No budeme to riesit az podrastu. Cosi tu ktosi spletal o vykopani vacsieho jazierka. A zas sa rozmnozia a prikopeme a zas???? Pani mame asi maly dvor!!! Panicky smajlik, ktoreho nemam!
Kokoska super, dobra sprava. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.