Potrefenáhusa no netváří se tedy
Chlpáči a iné
pan kocour intelektuální není, dnes tráví celé dopoledne lovem myší na zahradě. když jsem ho volala, přiběhl s obří myší v hubě, a než jsem mu dala kapsu do misky, během asi deseti vteřin tu myš celou sežral...a teď leží na zahradě na tom samém místě (poté, co ještě sežral půl kapsy) a čeká na další oběť ...
V sobotu jsem byla na návštěvě v rodině, která bydlí u své kočky, v jejich případě velikého "Whiskas" kocoura. Bylo nás tam deset, a tak uraženou ješitnosti jsem dlouho neviděla...Odmítal opustit obývací pokoj, i když mu otevřeli dveře do ložnice :-). Celý večer si přesedal, vždycky si někoho vybral, čuměl mu do očí s výrazem vypadni. A od jedenácti nás začal regulérně vymňoukávat, zase každého zvlášť a běhal ke dveřím, aby bylo jasné, kudy vede cesta ven...
.
999 jo, voni maj rádi svý pořádky ![]()
![]()

nellielovett tak to je u nás přesně takhle... nejradši mají puštěnou přímo z kohoutku (nesnáším plýtvání vodou, tak jim to dopřeju jen výjimečně)
nellielovett Autor je ještě idealista, chybí tam No1 - smradlavá zelená voda z podmisek ke květináčům.
Goliášek umí i ze záchodu...![]()
Ounz unavenej ![]()
Potrefenáhusa děsně ![]()
MPLee Trochu mě tam ruší ta pizza na nožičkách :-D, ale usměvavý závodník super.
Ounz taky Nesbo (už jsem to sem dávala)
Goliášek Murakamiho teda asi úplně nedoporučuje?
No to se nedivím, jestli už jsi mu dala přečíst Kafku na pobřeží..přece nebude riskovat, že si přečte, jak se ubližuje kočičkám.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.