Zina no já se to snažim odbourávat, protože Rufík má v rozrušení k ječení hodně velkej sklon, zvlášť když je ten odchod nějakej hromadnější, neni moc radno ho nechat nějak moc rozjet. Ale těžký je to, těžký.
Chlpáči a iné
Potrefenáhusa No jde to blbě, když člověk venčí v pravidelný hodiny, ale právě se to snažím kvůli tomu trochu měnit. Nebo dám "místo", ono jak tu mám všechno 2x, tak když se to rozjede, tak je to pak 2x horší. Nejdůslednější jsem byla, když jsem ještě hlídávala a byli tu tři :-).

Pár obrázků z dnešní jarní idyly.
Sweet Potato Určite sa všetci Chlpáči tešia že jar prišla len na tej poslednej fotke to nieje také zrejme
Ale ináč všetci sú ![]()
paktofonika Myslíš kvůli jeho megakožichu nebo načuřenému výrazu? Neodkládá ani jeden. ![]()
Zjistila jsem, že čokl krade z košíčku a žere tvrdé pečivo pro tátovy králíky!![]()
Pokud krmíte granulemi, tak jakou značku preferujete? A měníte ji občas?
Sweet Potato Myslela som ten výraz :D No bála by som sa ho vôbec osloviť .
dzizisketa No veď si čistí chrup neasi?! :D
Dalia Ja mám skúsenosti s Orijen a Timberwolf oba super akurát cena je vyššia, za skvelý pomer cena/výkon považujem N&D. Dávala som tie bezobilné a fajn. Hlavne nič z tých najlacnejších pretože to je len predražený šrot.
Doporučujem si prejsť stránku psikrmivoradce a tam si nájdeš granule o ktoré máš záujem, rozklikneš atam píše všetky zložky, červenou sú zvýraznené tie nevhodné. Ja som sa preklikala celou stránkou a skončila som práve u tých Timberwolf a neskôr Orijen. Timberwolf boli fajn ale mali časté výpadky v dodávkach.
paktofonika My se ho taky bojíme.:-))) Akorát od malé si nechá líbit cokoli.
A ještě jedna fotka, corpus delicti:

paktofonika Ten "průvodce" je fajn! A jsem překvapená, že granule, které jsem považovala za vyšší třídu, jsou zde hodnoceny jako podprůměrné. Zároveň mě těší, že Jollu krmím granulemi, které jsou hodnoceny kladně.
Nevinnost sama ![]()

ice malinkej!![]()
Janulik03 já o ní vim, tu maj na Bonami a už jsem jí měla asi 5x v košíku, jenže já mám vykrajovátek asi tak miliardu, včetně lesních zvířátek z Ikey, kde je liška taky
ice Ňuňu...
.
Potrefenáhusa ahha, no ja som ju tam videla až teraz, tak si mi prišla na myseľ. ![]()
ice ale ale ![]()
ice Ten je roztomilý. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.