Dozor!

Dozor!

jinx vypadá spíš jako "chystej se na smrt, přišla jsem si pro tebe" ![]()
Jiná Realita to neee, ona vrnela ![]()
jinx Moc hezké! ![]()
jinx Prosím tě, vyřiď Bu, že až se jednou na tebe naštve, může bydlet u mě...:-). Je skvělá
.
Zina tak už mám odskúšaný ten Rival duo šampón a za mňa zatiaľ super, 3. deň po aplikácii (prechádzky okolo paneláka, lúka aj les) a žiadne kliešte! Pred použitím som denne odstraňovala minimálne 2. Musím si zaznačiť do kalendára, kedy ubehnú 4 týždne, aby som vedela, koľko je účinnosť po 1 umytí.
Boli sme vo Zverimexe a prišiel tam par s MESAČNÝM šteniatkom. Chúďa.
paktofonika Achjo, lidi jsou prostě hlupáci ![]()
A pro pobavení - jeden model, co se zvládá usmívat do foťáku i při canicrossovém závodu ![]()

Ctenarky ![]()
![]()

jinx
jak koukaj....
jinx Čtenářky super a líbí se mi i ta polico-knihovna :-).
nolita jsou sladke. Pak to rozbalily a blby v zavesech, vzpomnela jsem si na Honzu ![]()
jinx
to musela byt show...
nolita jo, nalila jsem si vino ![]()
jinx to je boží fotka s těmi knihami
vypadají jak dekorace ![]()
Magráta na dekorace jsou trochu moc zive. Nedriv to vypadalo, ze budou kazda na jine polici a ze se budou fackovat.

jinx Boží, jak jsou symetrický! Jsem chtěla napsat, že Su je velká intelektuálka, co ráda ruský klády, ale ona bude spíš přes to umění!
Goliášek Murakamiho teda asi úplně nedoporučuje?

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.