Samantha Ďakujem, no len dúfam aby boli dobré. ![]()
Chlpáči a iné
Samantha Když fotím sama, tak mám v podstatě jen dva druhy fotek, buď čistě statický (sedni nebo lehni a povel koukej), nebo dva rozmazaný černý fleky v běhu. Ty první se dají ze předpokaldu, že pes umí aspoň sedni, časem zvládnout :-).
Zina povel koukej jsme nikdy nezvládli, takže já krom toho, že to mám stejně jako vy, tak u těch statických mám na výběr: pes se dívá doleva, doprava, nahoru, dolů...ale nikdy ne do objektivu nebo na mě ![]()
a už vůbec bych nedala takové ty roztomilé fotky "pupík leží v posteli/na gauči/kdekoli a je roztomilej", protože jakmile pes začuchá, že se blížím, okamžitě vstane a běží mě vítat/otravovat. v mé přítotomnosti prostě nikdy neleží a nepózuje. ještě je varianta, že mi ukazuje, jak hlídá, důležitě obíhá dvůr a poštěkává na virtuální nepřátele za plotem apod. psa v lehu každopádně můžu fotit leda v jeho narkóze ![]()
Jiná Realita tak nejroztomilejší a nejvtipnější jsou samozřejmě když člověk nemá mobil nebo na něj nedosáhne, jinak ten vtip je bohužel fakt v tom držet ten foťák v ruce prakticky furt a těch fotek vyfotit fakt hodně
Jiná Realita Tak dáte sedni, případně, čekej, poodejdete, vytáhnete mobil a špekáček a už máte koukej, ne? Jestli ne, tak nám prosím Pupíka cvakněte aspoň z profilu, je ho tu tak málo, že se tu budeme radovat v podstatě z každý jeho fotky :-D.
Btw, na výcviku jedinej pes, kterej byl ochotnej si se Cidem hrát (ostatní brali na hraní jen fenky), byl hovík, bylo to ještě štěně, ale i tak bylo o hlavu vetší než Cid.
Jo, omlouvám se, už nevím, kdo se mě tu ptal na kontakt na EŠ - taky je tady. Krom štěňat (psi do 1 roku) má na ty delší akce plno, ale občas někdo vypadne a je tam odkaz i na facebook, kde bývá info o kratších akcích (typu společné venčení) v Praze.
Zina no koukej sice máme, ovšem také již máme psa poslintaného až na podlahu
takovéto cviky zásadně nedělám, protože pupek fakt strašně a strašně rychle poslintá všechno okolo. a pak už jaksi není fotogenický ![]()
vlastně jsem vždycky přemýšlela, jak to dělají s tím trikem, jak má pes na čumáků třeba piškot a sní ho až na povel. to bych se slinami s odpuštěním asi brodila, než bychom to natrénovali, nevím, jestli je to znak hovíků, ale i předchozí slintal jak bernardýn, když viděl něco dobrého. jinak ne, ale při pohledu na jídlo hrozně. a udržovat pak jeho chlupiska pěkná není snadný, takže se tomu vyhýbám, jak to jde.
Jiná Realita rufík třeba neslintá vůbec, ani čenda neslintal
Jiná Realita jo a Rufík je vůbec divnej, nemá piškoty moc rád, venku si ho nevezme tak ve třech případech z pěti
Potrefenáhusa ron piškoty rád má, ale balonek má vždy přednost. než mu hodím piškot, musím schovat balonek, jinak sedí v piškotem v tlamě a čeká, až mu ho hodím
a pak se dusí, když se snaží najednou spolnout piškot a chytit balon. to předchozí psi, pro ty byl piškot alfa a omega celého světa.
Na fotenie potrebujete človeka čo stojí za vami s hračkami a odmenkami a kričí BANAAAAAN ![]()
Amy veľmi neslintá ale robia sa jej bublinky ak má na niečo chuť.

Jiná Realita jo a Rufík je vůbec divnej, nemá piškoty moc rád, venku si ho nevezme tak ve třech případech z pěti
Dan stojí každej večer nastoupenej v kuchyni a čumí do linky do své poličky, dokud alespoň jeden nedostane. A taky je celkem zvyklej, že v určitou hodinu buď vařím a nebo si chystám jídlo a když se tak neděje, běhá po bytě, z obýváku do kuchyně, a snaží se mě do tý kuchyně nalákat, abychom už jako začali.
nellielovett Rufík strašně popohání, když se má jít ven. Jinak co je jednou člověk naučí a z čeho maj nějakej prospěch...a u koček je to fakt bič ![]()
Potrefenáhusa no jo, to je pak hrozný dilema, když já vařím a přítel bere vodítko. ![]()
nellielovett sadisti!!!
Potrefenáhusa já vím ![]()
![]()
Já tenhle popoháněcí nátlak hodně nemám ráda, takže jsem pak trochu protivná a psi ho tím pádem moc nepraktikují. Jediný, co toleruju, protože mi to přijde docela důmyslný, že si jako začnou před večeří schválně spolu hrát. Tím se jako nenápadně upozorní na to, že jsou tady nějací pejskové a občas to dojde i k tém myšlence, že by mohli dostat nažrat :-).
Jiná Realita Terk taky nevymění hračku za pamlsek, ještě možná doma, ale venku, když je kolem jinej pes, tak jedině na povel. Dobrovolně ani náhodou, míček coby příslib hry je prostě vždycky víc.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.