Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 11. května 2018 10:46

ice No mne to obmedzenie priestoru radila Zina a fakt to pomohlo. Ja som to najprv brala že chudák pes ale nakoniec to bolo všetko fajn. No a na klietku sa naučila tak ze keď bola malá tak spala iba tam, potom som ju tam zatvárala keď som doma napríklad vysávala. Ma to tam rada, chodí tam dobrovoľne a zatvoreniu sa nebráni. No Percyho sme to neučil tak dúfam že to nebude ani treba. 

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 11. května 2018 12:34

Samantha I když, napadá mě, že jedna věc je jinak a nevím, je-li to zvyk, nebo nás beruška trestá :-D. Jak byla určitou dobu nucena používat jen domácí WC, tak najednou, i když už chodí ven, jak byla zvyklá, umanutě nadále chodí na domácí WC .

Online Potrefenáhusa
38909 příspěvků moje polička 11. května 2018 12:40

whiskas kdyby vás “trestala”, tak fakt nebude chodit do zachodu...

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 11. května 2018 12:48

Janulik03 presne ten som pozerala, ale v predajniach kde som bola dnes ho nemali. Skúsim ešte poobede jednu predajňu keď pôjdem do mesta. Ale myslím, že jemu ani tak envadí ten golier momentálne, ale fakt to, že si nemôže oblízať ranu. Úplne z toho šalie v 15 minútových intervaloch vrčí a kňučí od zlosti, prevaľuje sa zo zadku na chrbát...Na jednej strane je to vtipné, na druhej otravné, stále ho s mužom okrikujeme alebo pridržiavame za kožu na krku, aby prestal. Mám pocit, že mu bude trvať asi deň kým príde na to, že sa môže šúchať po podlahe a celé si to roztrhá...

Ale inak už sa správa, akoby včera nikde nebol, vyskočil na gauč keď sme ho neustriehli (má tam na parapete pozorovateľňu, tak som mu otvorila balkón), za maškrtu by aj tancoval, sadne a ľahne si ako nič. Neskutočná zmena oproti včerajšku.

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 11. května 2018 12:48

Potrefenáhusa Dala jsem tam smila . Je moc hodná, jen si říkám, jestli jí ten záchod odstranit, nebo nechat. 

Online Potrefenáhusa
38909 příspěvků moje polička 11. května 2018 12:51

whiskas aha, smajla...no a vy nechcete, aby na ten záchod chodila, nebo jak? 

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 11. května 2018 12:59

Potrefenáhusa Tak bylo by lepší, kdyby se vrátila k původnímu režimu, tedy, když už chodí ven (kdykoli se jí zachce), tak aby tam rovnou vykonávala i své potřeby. 

Offline Janulik03
20315 příspěvků moje polička 11. května 2018 12:59

DrowRanger bože je to chlap. Elzička takto po zákroku nevyvádzala a pritom je to väčší zásah. Ono ho to svrbí určite a preto "šalie" . ešte je aj chudáčik obmedzovaný na slobode. Ale ten nafukovací je pohodlnejší, ,lebo tak nezavadzia. Naozaj je to obr rozdiel.Držím palce, nech sa to rýchlo hojí a mladík bude v pohode.

Offline Samantha
3298 příspěvků moje polička 11. května 2018 13:20

Potrefenáhusa whiskas 

přesně tak... "za trest" by byl bobek uložený někde úplně jinde

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 11. května 2018 13:27

whiskas Nechápem v com je problém že chodí doma na záchod . Nechce sa vám to čistiť alebo čo. To by ma nenapadlo že to môže niekomu vadiť. 

Offline viktorka_od splavu
49375 příspěvků moje polička 11. května 2018 13:31

paktofonika asi chodi k sousedum ja jsem teda radsi kdyz chodi kocuri na zachod, nez mit pos.. zahradu

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 11. května 2018 13:33

paktofonika Ježíši, nikomu to nevadí, jen už cca 8 let chodila na záchod venku, když už si ven chodí, jak se jí zamane. Nikdy jí záchod nechyběl. Když jsem si ji přinesla jako kotě domů, tak byla v bytě a měla samozřejmě domácí WC. Pak se přestěhovala k rodičům a sama (bez mučení) začala chodit ven. Teď, jak byla nemocná, dostala opět domácí záchod. Nikdo tady nepsal, že by to bylo až tak obtěžující, jen mě to překvapilo.O.k.? 

Online Potrefenáhusa
38909 příspěvků moje polička 11. května 2018 13:36

whiskas no ta kočka vstala hrobníkovi z lopaty, tak má na rekonvalescenci nárok, já moc nechápu, co řešíte, jestli vám to vadí, tak jí ten záchod seberte, ne?

Online Potrefenáhusa
38909 příspěvků moje polička 11. května 2018 13:37

paktofonika asi chodi k sousedum ja jsem teda radsi kdyz chodi kocuri na zachod, nez mit pos.. zahradu

​(k Benyce )

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 11. května 2018 13:40

Potrefenáhusa Že já vůbec něco psala ... . Jen mě to překvapilo, neb jinak se chová jako dříve, včetně vycházek. Nikdo jí nic nevyčítá. U nás se zvířátka mají vždy více než dobře. 

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 11. května 2018 13:45

Janulik03 okrikovanie pomohlo, momentálne keďže si uvedomil, že to dole nepôjde, tak sa zvalil pod gauč k mužovi, ktorý tam zapal a už 30 minút chrápe. Vyslvoene to robí len preto, aby skúsil, či sa nezľutujeme a nedáme mu to dole. Nevadí, už len 2-3 dni...

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 11. května 2018 13:54

whiskas Nikto nepísal že sa u vás zvieratká nemajú dobre. Len mi prišlo absurdné sa pozastavovať nad tým že mačka a ešte k tomu maród chodí doma na záchod ktorý má k dispozícii. Proste normálna vec. Zarazilo ma že píšeš že tam chodí umanute, to asi nie. A keď rozmýšľaš nad odstránením záchodu tak to asi prekáža no. Tak jej ho dajte preč ale potom sa nečuduj keď nájdeš doma bobek. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 11. května 2018 14:18

DrowRanger Musíte vydržať no, Amy keď mala na chrbáte 15 či koľko kovových stehov tak na druhý deň už chcela skákať ako šialená, pri kastrácii jej kľud vydržal dva dni a potom už vymýšľala čo by. Ranu si lízať nechcela nešťastie a to ani cez košieľku. Ten nafukovací límec je lepší v tom že ich to neobmedzuje pri jedle, netrpí dezorientáciou, vidí okolo seba.

Offline viktorka_od splavu
49375 příspěvků moje polička 11. května 2018 14:25
Reakce na Potrefenáhusa:

​(k Benyce )

Offline Janulik03
20315 příspěvků moje polička 11. května 2018 14:38

DrowRanger  som si myslela