Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 11. května 2018 15:12

paktofonika ono je to vlastne aj dosť vtipné, pred chvíľou nejakým zázrakom vliezol do prepravky, v ktorej sa nemá šancu s golierom normálne otočiť a kam obvykle chodí len obhrýzať kosti alebo sa tam večer zvaliť na 10 minút, šprajcol sa tam  a nevedel vyjsť. No pokladík. Ale ozaj je ako taký chorý chlap. S mužom keď  bol von, tak si sadol na dáky bodliak do vysokej trávy, samozrejme trafil práve ranu, tak sa mu celú cestu domov žaloval .

Inak som prekvapená, že mu až tak ten golier nevadí, čakala som, že to bude o dosť horšie.

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 11. května 2018 15:12

A ešte teda, až teraz mi došlo, koľko času s Rikim trávime prechádzkami, normálne mi to chýba, už sa teším, ako budúci týždeň pôjdeme do lesa :)

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 11. května 2018 16:03

paktofonika Neptala jsem se na radu, ani nepotřebuji rozbor. Zarazilo mě to, neb chodit ven pro ni bylo po dlouhou dobu běžné a vyhovující. Že něco někde překáží jsi vydedukovala jak? A nebo už raději nic, prosím. Miluju tyhle vševědoucí postoje. 

Online Potrefenáhusa
38909 příspěvků moje polička 11. května 2018 16:32

whiskas když ty jak to popisuješ, tak to vypada, ze te zarazilo úplně vsechno, jak se chová kočka po tezky operaci, což já se ti otevrene přiznám, ze už mě to trochu dráždí...mne její chování přijde úplně normalni a pochopitelný a nepobiram, čemu se porad tak divis. Třeba se cítí doma komfortnejc a bezpecnejc a venku se trochu boji? Přece jenom je dost oslabena a zmasakrovana, vzdyt to byl velkej zásah 

Offline Sweet Potato
40482 příspěvků moje polička 11. května 2018 16:55

whiskas Prokristapána, proč wc odstranit? Jako aby musela chodit kdovíkam daleko? Jestli se drží víc doma, buď ráda, vždyť je po velké operaci! Taky by jako reakci na ni mohla utéct!

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 11. května 2018 20:22

Sweet Potato Nedrží, právě že chodí ven stejně jako před operací. Psala jsem to. Kdyby se chovala jinak a stala se z ní výhradně kočka domácí, ani by mě nenapadlo to zmiňovat. WC jí nikdo sebrat nehodlá, ať si chodí kam sama uzná za vhodné. Jen mě překvapilo, jak tento konrétní návyk změnila. Ale nikdo jí nic nepřikazuje, nezakazuje, je to její volba. 

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 11. května 2018 20:26

Potrefenáhusa To je jak u blbejch, pardon. Už to nebudu dál řešit. Chodí na zahradu, jako před a jen na WC chodí domů. Záchod jí nikdo nebere a ven ji také nikdo nevyhání. Já se o odstranění WC nezmínila, pokud vím. A tím bych to uzavřela. Není třeba "dráždit" další osoby, že? 

Offline Sweet Potato
40482 příspěvků moje polička 11. května 2018 20:29
Reakce na whiskas:

Potrefenáhusa Dala jsem tam smila . Je moc hodná, jen si říkám, jestli jí ten záchod odstranit, nebo nechat. 

​@whiskas

Nikdo jí záchod brát nehodlá? Sorry jako, jak teda pochopit to výše? I se smilem.

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 11. května 2018 20:33

Sweet Potato Ach jasně, to souhlasí. Vyjádřila jsem se nepřesně, za což se omlouvám. Spíše šlo o úvahu do budoucna. Ale pokud se rozhodne, že už na vždy jen doma, je to její volba a nikdo jí bránit nebude. 

Offline Dadoo
11692 příspěvků moje polička 11. května 2018 20:49

whiskas Prostě si zvykla doma. Já nechápu, co řešíš??? Tvé odpovědi ale zcela jasně vyznívají tak, že ti to, že chodí na záchůdek doma, vyloženě vadí. Tak se pak nediv odpovědím. Pochopili to asi všichni stejně.

Záchod jí brát nechceš, ven ji pouštět budeš, tak ať  to dělá kde chce.. Hlavní je, že ne na koberci, ne? 

Offline Janulik03
20315 příspěvků moje polička 11. května 2018 21:06

Ale no tak, tiez by som sa podivila. Hlavne ze je kocicke lepsie. 

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 11. května 2018 22:29

Dadoo Jasně, strašně mi to vadí, taky nedostává jíst, nikdo se s ní nemazlí, prostě případ pro zvířecí sociálku? Hroznej život má. 

A ještě bych to celé rozvedla na pár dalších stránek. 

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 12. května 2018 00:54

whiskas 

Vždyť jste jí tam sami ten záchod - znova - dali! Když ho neměla vevnitř, chodila ven. Teď ho doma má, tak chodí tam. No neni blbá, ne? End of story 

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 12. května 2018 00:57

A fuj fuj fuj! To prase žere žížaly!!!

Vždycky zaboří čumák do země, čmuchá, hledá a pak "něco" žere. Já myslela že brouky třeba... Ale dneska jsem ho přistihla, jak z tý země něco tahá, až to skoro mlasklo 

Kristepane málem jsem se obrátila naruby. Mám žížalofóbii jak sviň a teď se čokla štítím 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 12. května 2018 00:58

whiskas 

Naše nejchytřejší kočka chodí radši doma než venku. Protože je to ta nejchytřejší, řekla bych, že je to nějak výhodný. Přinejmenším se v tom líp hrabe a nehrozí, že si namočí packy jako venku. 

Online Potrefenáhusa
38909 příspěvků moje polička 12. května 2018 07:11

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 12. května 2018 08:45

člověk by z tý první fotky řek, že nedoskočí. a vono jo

Online Potrefenáhusa
38909 příspěvků moje polička 12. května 2018 08:57

moora  je to atlet!!!!!

Offline viktorka_od splavu
49375 příspěvků moje polička 12. května 2018 09:01
Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 12. května 2018 09:55

Potrefenáhusa 

Tak to je luxusní. Hele že ty neděláš nic jinýho než číháš na zvěř?