palahniukowa super fotky,obaja sú krásni ![]()
Chlpáči a iné
palahniukowa podla mne ste krasni vsetci traja.
whiskas 5 dní, ale nechať mu ho musím, snaží sa k rane dosiahnuť, rozlízal by si ju. Možno v sobotu by som ho aspoň von bez goliera zobrala, chudák, nevie s ním vlbec chodiť, ako je maý, zavadí ním o zem a vždy sa zľakne.
DrowRanger Vydržte, Piškvorka byla také bez sebe, ale zvládla to. Držím palce
.
dnes už je lepšie, sám sa napil, vycikal, nažral ale kornút mu strašne lezie na nervy, snaží sa ho dať dole a dosiahnuť k ranám. Máte niekto tipy ako ho zabaviť či mu to oľahčiť?
DrowRanger No kornút je zlo. Ja dúfam ze sa mi podarí zohnať ten nafukovací.
palahniukowa Krásne fotky!
A Slovinsko je favorit.
paktofonika vidíš, skúsim to dnes pozriem v chovprodukte, či to tam nemajú naskladnené, ak by som to objednala z internetu, príde mi v dobe, kedy je už pes zahojený...Viem, že sa ešte radí dať tričko alebo prubanovú pančušku, ale mysím, že to by si stále do toho šprtal, aspoň ešte deň - dva potrebujem, aby si to neoblizoval ani cez látku.
DrowRanger Ako Amy keď bola na operácii dostala vždy sieťovanú košieľku. Až budem percyho objednávať opýtam sa ako to riešia u psov. Ta košieľka jej bola ale celkom nepríjemná, pár dní na sebe, stále ju to svrbelo. Ten golier som nikde takto v obchode nevidela ale viem že ho vyrába Kong(aspoň čo viem že sa dá v našich končinách kúpiť). A skoré uzdravenie prajem ![]()
paktofonika DrowRanger maj to i třeba na spokojeným psovi, vyrábí trixie, ono se podle mě vyplatí mít nějakej límec doma, těch situací za život psa pár nastane, i když to jsou třeba hovadiny typu rozřízlá packa (zapíchlá tráva, analní žlázy, vyndaná bradavice apod.)
Včera byl Josef odpoledne sám doma, tak si otevřel mrazák a pořádně se nadlábnul. Co se do něj nevešlo poschovával za dveřma, v gauči, v rohu, za oknem...no a celou noc hekal a funěl a vypadal jako březí fenka v posledním tažení. Shodou okolností jsem znala jeho přesnou váhu, takže včera po převážení bylo zjištěno, že do sebe nacpal asi kilo a půl masa
naštěstí je mrazák váhradně na jeho žrádlo, alejakotyvolejá už z něj nemůžu. Všude kachní hlavy, běháky..jediný štígro bylo, že neotevřel šuplík s nepranýma držťkama.

paktofonika v tý místnosti, ve který je, když je doma sám jsou už skoro všechny skříně pod zámkem. Vlastně ještě ne pod zámkem, pouze pod horolezeckejma karabinama, ale ty taky dokáže při troše trpělivosti otevřít. Na mrazák se nějak zapomnělo, tak teď mi ho připomněl. Horní kuchyňské skříňky neotevře, ty jsou vyklápěcí nahoru. Vždycky musí být prázdná myčka a odpadkový koš aby necítil něco co by se dalo sníst. No ví, že to nesmí, když není sám tak si to nedovolí, takže nám zbývá jen ty nebezpečí minimalizovat. Mám strach aby neobjevil el. zásuvku, ty mají čv v oblibě a vytrhávají je. Do klece ho prostě zavírat nechci, to až pokud by si fakt koledoval o zásah proudem.
ice au
já bych tu klec asi zvážila, myslim, že je to velká výhoda, když je pes zvyklej, i třeba na cestování atak. Prostě psí bouda.
(Ale jako taky jsem se s Rufíčkem ještě neodhodlala, jen o tom furt mluvím ![]()
)
Kamarádka měla boxerku, to už jsem tu psala, měli pak fakt holobyt, měla za sebou takový majstrštyky jako strženej odkapávač plnej nádobí, sežraná velká šiška Šumavy nebo megačokoláda, kterou si sundala z horní skříňky (naštěstí k tomu vypila ještě flašku oleje, kterej cestou převrhla, takže ji to nezabilo, jen strašně prohnalo)
Na počtení je to vtipný, ale jinak s vámi teda soucítím. A jinak vaše historky mi připomínají ty od party s čévéčkáři, co kdysi jezdili na Ovčáry, tam měl taky leckdo lednici na petlici, jinak to prý nešlo
Potrefenáhusa Já to nějak nemůžu kousnout, že by byl v kleci...jako, do auta ji dostane, ptž na kšírách blbne a zamotává se do nich. Jsem ale odkázaná na služebák, takže čekám až bude kombi, což by shodou okolností mělo být do konce května. No, a že by jí měl i doma, přes to deku aby měl bunkr, ale zavřít ho do ní...já nějak nemůžu, fakt ledaže by začal rvát tu zásuvku...
ice Amy je trenovaná na klietku ale nenechávam ju tam ale je to dobré aj kvôli sťahovaniu ak by náhodou nezvladala nový byt(nie žeby niečo ničila a tak ale keď mala napríklad celý byt pre seba tak bola veľmi vystresovaná, teraz ma jednu izbu a je to lepšie a v klietke je úplne kľudná) , predsa len je trochu úzkostlivejšia ako Percy(ten je salámista) a je v klietke úplne v kľude, zavriem ju ľahne si a zaspí. Proste ak by ste ho naučili na tu klietku poriadne tak si myslím že by to bolo pre neho menej stresujúce ako pobehovať po byte kde čo nájde. A možno dospejete do štádia že bude v pohode aj bez klietky. Ale či je to možné zrovna u ČSV to netuším.
paktofonika já asi zatím omezím, jeho postor na předsíň. Tam není nic co by mohl ničit, dostane kopu hraček, klacky, míčky na pamlsky a budu doufat, že nebude štěkat a výt na celej barák...No a až se dostanu k pořizování vestavěných skříní tak asi zvážim zabudování nějaký klece, chjo...
ice no nesmí to člověk brát jako trest. Prostě jako bouda, kde pes odpočívá a má svůj klid. Normálka.
Jako lidi, co se k tomu odhodlali, si to nakonec všichni strašně chválej.
paktofonika a DrowRanger my máme tento golier pre Elzičku a ten je super. Myslím, že mi prišiel o dva dni, ale neviem, či som to nevidela aj v predajni s potrebami pre zvieratá. Kukni sa v okolí.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí