Přistižen při činu!

Přistižen při činu!

ježiš chudák, nemůžeš snídat třeba šťavnatou myš, aby měl plnohodnotnou stravu?
moora Se nad sebou zamyslím![]()
A fuj fuj fuj! To prase žere žížaly!!!
To moje prase včera sežralo h***o v parku! A moc dobře ví, hajzlík, že to nesmí. Protože prvně si tam jen trochu čmuchal, jsem ho zahnala, šel úplně v klidu pryč a jak jsem se otočila, už byl zpátky.![]()
Sweet Potato
super
Tomu bych snad dala stejně přednost... ![]()
Co je tak příšerného na žížalách? ![]()
Sweet Potato chudáček kočička, to musí být ale zoufale hladová, když krade vánočku ![]()
VŠECHNO!
![]()
No, dobře, já zase nesnáším škvory. Ale jen živý, jak se tak mrskaj a nožičky jim kmitaj. Mrtvý mi nevadí, mrtvý škvor, dobrý škvor. ![]()
Ellen taky tě v dětství strašili, že ti vleze do ucha a těma klepetama proštípne bubínek? ![]()
RoSa Ano, oblíbená hláška táborových vedoucích. ![]()
A fuj fuj fuj! To prase žere žížaly!!!
Vždycky zaboří čumák do země, čmuchá, hledá a pak "něco" žere. Já myslela že brouky třeba... Ale dneska jsem ho přistihla, jak z tý země něco tahá, až to skoro mlasklo
Kristepane málem jsem se obrátila naruby. Mám žížalofóbii jak sviň a teď se čokla štítím
Ježíši já tu brečim smíchy
Jo a u nás včera pečená kočička
Ellen taky tě v dětství strašili, že ti vleze do ucha a těma klepetama proštípne bubínek?
no ale asi to není úplně od veci, rusky se škvor řekne uchovjortka!!!!
Potrefenáhusa a brnensky ušák![]()
viktorka_od splavu Potrefenáhusa U nás ucholak ![]()
paktofonika aj u nas,a bojim sa ho stale ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.