Ale tak Bu s tou vuittonkou vyloženě barevně ladí, copak to může někdo nevidět?
Chlpáči a iné
dynda ladi, ladi... az to znici, kdo to zaplati? To zvire mizerne tezko! Tak!
jinx peníze nejsou všechno! hlavně že je Bu spokojená ![]()
Magráta prvni je jinx
pr. bez jinx nebude nic!
Člověk by si neměl pořizovat věci, jejichž ztrátu neumí překousnout. Prostě nelpět no, zvlášť když na něčem zrovna ulpěla kočička.
dynda ted doufam, ze to od tebe byla nadsazka, stejne jako pred tim ode me, jinak je to uplna hovadina. Skutecne neni nutne, aby kocicka pripadne cupovala vuittonku za ctyricet, ze ano. Kocicka je blahobytna a ma se jak prase v zite, argument, ze nemam na necem lpet proto, že na tom zrovna ulpela kocicka (?!) je dost mimo. Predpokladam, ze napr. decku nebo vlastnimu zvireti (taky kocka?) nenechate cupovat, co ho napadne, jen proto, ze chce a nadnesene si nereknete, ze teda na tom nelpite.
jinx Haha, tým mojím by som nedovolila sa na Vuittonku ani pozerať :D Ale v podstate nejde o hodnotu, je jedno či je to ponožka, skriňa, gauč, auto...Ničiť je prísne zakázané. Akurát keď bola Amy malá tak zničila Poäng.
keď bola Amy malá tak zničila Poäng.
mohla bych si prosím Amy na chvilku půjčit?;-)
Naše kočka tomu, kdo ji naštve, načůrá do bot.
jinx a kdo nablinkal do kosmetický taštičky, aha?!!!![]()
![]()
How to have a beach body:
1. Have a body.
2. Go to the beach.

dzizisketa Boňule má ale dokonalý beach body!!!
(Kde jste byli? Podle tý 2. fotky mi to přišlo jako Lhota?)
Potrefenáhusa ty jo, na to uz jsem nejak zapomnela... ale to bylo, jak to sejmuly do mezery za prackou a pak jeste tohle nadeleni? Jj, neco takoveho kdysi vymastily, ale uz hsem milosrdne zapomnela. A kosmeticka tasticka taky LV.
Jinak Suzettka jednou do kozacek. Ale ty staly v predsini a byly na vyhozeni. Vedle nich byl kufr, na kterem sedela, rozhlizela se a na jednou sup a bylo to v bote. Ani nebylo co uklizet.
jinx jo, vlastně mezera za pračkou ještě ![]()
Potrefenáhusa jj to tenkrat nejak gradovalo mam dojem
plus jeste zrasily uplne nove saty od bosse. Maji par vroubku, ale na letadlo zpet jsem je jeste neposadila.
jinx Tak mne Alwin jednu kabelku zničil. Nestála čtyřicet, jen dva tisíce, ale měla jsem ji ráda a moc mne to mrzelo. Nikdy předtím neměl tendenci je škrábat a ani potom už to neudělal. Nevím, co ho to tehdy popadlo.
Malvin ja porad rikam, ze kocky prispivaji k uklizene domacnosti. Vse drahe pred nimi dukladne schovavam, jen k tem kabelkam se nekdy dostanou, nez z ni vyndam veci a uklidim je, chvili ta taska nejde lezi. Jj, zamrzi to, to chapu.
jinx mně asi nikdy nic moc nezničili, když nepočítám vykuchanou sedačku s ušákem a od Goliáše poškrábaný futra a dveře.
Jednou ještě s Čendou shodili při honičce notebook se zastrčenou flashkou (den před tím jsme měli doma pohovor na téma, jak je nebezpečný nechávat flashky trčící z notebooků a blablabla, jsem se nepolepšila a naštěstí to odnesla jen ta rozkřuslá flashka, Mac přežil, od spousty podobných úrazů ho naštěstí ušetřila ta magnetická zástrčka)
jinak destrukce ušáku už dosáhla hodně velkých rozměrů, definitivní tečku zasadil pes, kterej si před usnutím hrabe a udupává "trávu", takže už je fakt zralý na čalouníka. Akorát navim, kam pak s nim, přece jenom nechat ho minimálně za desítku přečalounit a nechat ho zase okuchat...
Malvin
tohle mi to připomnělo
(nic ve zlým samo...)
Na Ovčárech, to je hned vedle, na Lhotu pejskové nemůžou.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí