Potrefenáhusa Výraz urputného soustředění :)
Chlpáči a iné
Potrefenáhusa
pokouší se tě vytáhnout z postele..

paktofonika když ten veterinář je asi blbec. já už tam nechci jít. jenže dnes jsem prostě musela odjet pryč a zřejmě nezvládnu dojet dom, chytit kočku, a jet zase hodinu zpátky na jinou veterinu tak, abych to stihla do pěti, kdy všude zavírají. kruci. sedím tu a mám výčitky, jenže musím dokončit projekt a poslat ho dnes v pracovním čase. uvidím, jak to půjde.
Jiná Realita Nechcela som ťa stresovať alebo ti vytvárať výčitky svedomia ale skus zájsť niekam inam. Nemáš blízko vet kde pracujú aj cez víkend? Nam výsledky prišli do 24 hodín, biopsia do dvoch dni. Ja som rada za kliniku kam chodíme, jedna z najlepších na Slovensku, cena zodpovedá ale tak som rada že riešia všetko hneď, poradia, sú ochotný, o psoch majú kompletné záznamy (niečo ako karta pacienta). Dúfam že všetko dobre dopadne a kocúr sa vylieči. Držím palce ![]()
paktofonika víkendová a noční je hodinu a půl cesty v krajském městě. prostě bydlím v díře na konci světa, navíc momentálně je kolem vše rozkopané, takže každá jízda se protahuje o desítky minut čekání na semaforech.
všechny veteriny navíc mají pauzu od deseti do dvou. takže ani nemám kam zavolat, musím čekat do těch dvou.
ten vet byl jediný,který tu pauzu nemá, proto jsem šla k němu, ale myslím, že mě kocour pokousla i proto, že mu blbě píchnul injekci. jinde byl fakt hodný.
Jiná Realita Ach jo, to je složitý, to mi rozmazlený měšťáci fakt neznáme. Po té druhé zkus někam zavolat. Držím palce.
Jiná Realita v krajským městě by mohla byt veterina 24/7, ale to narocny, lituju a kocourkovi držím palce
Jiná Realita Máte to složitý, soucítím. My tu teda máme veterin několik a pár dalších cca 20 minut na "našem" kraji Prahy, ale nakonec jezdíme přes celou Prahu na její druhý konec. Znamená to teda hodinu cesty, ale je tam vet, kterej plně vyhovuje.
A asi bych na vašem místě, když se kocour nezlepší, podnikla tu víkendovou cestu, případně mě ještě mě napadlo, jestli tam nemáte naopak nějakýho vesnickýho veta, co by přišel k vám domů. Tchýně bydlí v takový malý vesničce v Orlických horách a jsou tam hned dva takový, co chodí po lidech.
Jo, a všem, kdo nám drží palce, děkuju, Terk dneska výrazně lepší!
Všetkým chlpáčom to tu svedčí
Je mi ľúto,že tu máme opäť pacientov- prajem im skoré uzdravenie.
Trošku tu otapetujem-Bak a Asko

pecka kdo to je??? ![]()
![]()
Potrefenáhusa priateľova sesternica ich má 5.Títo dvaja fešáci sú momentálne u babky a sú skvelí
Ďalší traja sa túlajú niekde v zahraničí pri ovečkách.
Ti jsou. Ale teda vypadají, že by taky rádi jeli za ovečkami :-).
Ti jsou. Ale teda vypadají, že by taky rádi jeli za ovečkami :-).
pecka to vpravo je taky bordera?
Potrefenáhusa To my máme v posteli hodnou kočičku, ta se zachumlá a spí ![]()

Potrefenáhusa nie som si istá,ale zrejme áno.Dotyčná osoba im úplne prepadla.A fakt platí,že sú veľmi učenlivé a poslušné.
Zina tak to určite ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí