Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 19. června 2018 09:42

dzizisketa Ovčáry znám! Tam jsme taky jezdili a večer tam bejvá i docela prázdno. 

Offline Malvin
1649 příspěvků moje polička 19. června 2018 09:42

Ounz  já si pak tu samou kabelku koupila znovu, jen v jiné barvě. 

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 19. června 2018 09:43

Malvin a tu už Alvin schválil 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 19. června 2018 09:46

viktorka_od splavu Nie! :D A už neničí takže by ti bola na nič.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 19. června 2018 09:48

Potrefenáhusa dzizisketa Ako je to v Prahe so znalosťou žltej stužky? Ako je super že sú opice obľúbené ale prísaham že počas víkendu si na nich siahlo minimálne 100 ľudí. A dosť bojujeme s tým aby sa vedeli privítať kľudne ale to akosi nejde keď sa na nich každú chvíľu niekto vyrúti. 

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 19. června 2018 09:53

paktofonika já to taky skoro neznám, viděla jsem to asi párkrát někde na sociálních sítích, ale podle mě to nikdo nezná.

Offline dzizisketa
8983 příspěvků moje polička 19. června 2018 09:55

paktofonika 

Sice vím, co to znamená, ale v životě jsem neviděla, že by ji někdo použil. Líp asi funguje ústní sdělení jako "nešahejte mi na mé psy"

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 19. června 2018 10:11

paktofonika přiznávám, že jsem o tom nikdy neslyšela...

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 19. června 2018 10:13

paktofonika Nikdo nezná, ani já ne. Musíš se ty tvářit tak, že to lidi ani nenapadne se sápat po psech

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 19. června 2018 10:16

jinx 

Klid, jasně že to byla sranda - nelpět - ulpět... Příště doprovodím nějakou malůvkou . Kočky se vyřádí venku, ty doma ničí minimálně, mají dovolené jedno staré křeslo místo škrabadla. Syn má ničení taky zakázaný, respektive vychováváme. Ale teda ve finále stejně ty škody vzniknou, třeba kočka zničila půl roku starý žaluzie na dvou oknech, když ji hlídání omylem zavřelo do pokoje a zůstala tam skoro dva dny. Nebo ty jejich blitíčka  Já jim říkám naše DRAHÉ kočky. Dítě už si vysloužilo stejný titul - sandále zničené hned první den, hlídal tatínek a nedošlo mu, že broušená kůže do mokrého písku nepatří. Asi je pak rozdíl jenom v tom, na koho a jak moc se člověk zlobí.

Tak ať se Bu i kabelka dlouho těší skvělé kondici, protože jim to fakt sluší.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 19. června 2018 10:16

paktofonika Já to slyším prvně a teda soucítím, k nám se naštěstí nikdo moc nehrne (ani se nedivím).

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 19. června 2018 10:18

Potrefenáhusa dzizisketa No keď som mala iba Amy tak som bola na to siahanie prísna, teraz som poľavila no a v podstate sú ako z divých vajec a nič nepomáha. No a tento víkend to bol masaker, uvedomila som si to až trochu neskoro, myslela som že stužka by pomohla aby ľudia vedeli ak by som ja zabudla no a ako tak čítam tak by mi bola na dve veci. Nič, musím to s nimi trénovať. 

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 19. června 2018 10:19

Mutziputzi Já nevím proč, ale mám pořád pocit, že někde vás potkat, tak se narozdíl od toho, co tady naznačujete, budete tvářit mile :-D.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 19. června 2018 10:21

Zina No sa hanbím trochu že psy sú ako divé keď niekto príde a ešte viac za to že som na to ľudí neupozorňovala. Budiž mi tento víkend ponaučením. 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 19. června 2018 10:22

Zina No moment, to já jsem hrozně milá osoba, bez jekékoli ironie či nadsázky, fakt myslim vážně, navíc jsem pozitivní člověk...ale umim si udržet odstup aniž bych promluvila

Offline Sweet Potato
40484 příspěvků moje polička 19. června 2018 10:30

paktofonika 

Žlutá vlajka znamenala mor či jinou nákazu na lodi.  Na psech to neznám. Občas vídám vestičky “vodící pes ve výcviku, nesahat”, ale asi ani to leckoho neodradí. A pokud se někdo chce ňuchňat s cizím psem, musí s nějakou reakcí počítat.

Offline Magráta
8133 příspěvků moje polička 19. června 2018 10:35
Reakce na jinx:

Malvin ja porad rikam, ze kocky prispivaji k uklizene domacnosti. Vse drahe pred nimi dukladne schovavam, jen k tem kabelkam se nekdy dostanou, nez z ni vyndam veci a uklidim je, chvili ta taska nejde lezi. Jj, zamrzi to, to chapu. 

​tohle je přesný! nikde se nic neválí, vše uklizeno  (a když náhodou nechám, nenechavý packy mě donutí to jít uklidit)

neříkám, že nemám ničitele, ale nic zásadního zásadně nezničili

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 19. června 2018 10:36

Sweet Potato Ja som práve myslela že je to celkom známe. 

Offline Magráta
8133 příspěvků moje polička 19. června 2018 10:36

relax s Otou

Offline Magráta
8133 příspěvků moje polička 19. června 2018 10:37
Reakce na Ounz:

Malvin  tohle mi to připomnělo  (nic ve zlým samo...)