barbucha by si za Otíka už asi taky nejspíš mohla domů pořídit půlku COSu :-).
Celej! ![]()
barbucha by si za Otíka už asi taky nejspíš mohla domů pořídit půlku COSu :-).
Celej! ![]()
Janulik03 Micuška je tak krásná, hned bych jí umačkala ![]()
Kiore Nádherná!
Milujem tie mačacie labky, vyzerajú byť také jemné, hebké, čisté a také guľaté. No ŇuŇu
Tady je má čistý, ale zrovna ON si je dovede pěkně zaprasit, když chodí do rybníčku na náměstí lovit kdovíco
A všem díky ![]()
Gellnerova Uff, tak k tomu chovateľovi... to je mazec, od takého človeka by som psa nechcela. Celkovo mi vôbec nesedí ten prístup, kedy chovatelia pomaly požadujú od potenciálneho majiteľa životopis aj s motivačným listom...
Tak držím palce, nech si vás nakoniec ten správny pes nájde.
ach jo, kocour dneska ty oči nemá vůbec lepší :/
nevím, co mu je, ale když měl atb předtím (injekci), tak druhý den byl v podstatě ok, to třetí víčko zmizelo. dnes ho tam pořád má, je to víc než 24 hodin po injekci. začínám o něj mít velký strach. žere strašně moc. ale kočka když nežere, tak už vlastně umírá, tak to asi není nijak vypovídající.
paktofonika já asi budu muset přestat sledovat sušienkovo, protože mi to žvatlání jde už nějak strašně na nervy
ze jo! ja se tam nedivam uz delsi dobu, uz je to moc! a navic mam pocit, ze uz i ti psi jsou produkt (dotazeny k dokonalosti)
Jiná Realita Pokiaľ sa ti niečo nezdá tak aj keď je to boj tak choď k vet alebo mu zavolaj, kocúra videl takže by ti mohol vedieť povedať či je potrebné prísť. No ale ja si vždy radšej zájdem ak mám pochybnosti, to mi vraví aj vet že ak sa mi čokoľvek nezdá tak radšej prísť, ale chápem že u teba to je akcia na pol dňa.
paktofonika Napřed na veterinu a pak na lidskou pohotovost, aby ji tam zašili. ![]()
Snad se kocourek uzdraví. ![]()
Bledule To dá 2v1. Někdo tu psal, že veterináři šijí líp.
Bledule No je to horšie ako so psami no ale ja by som neváhala. Raz som zaváhala u Amy a skončila na operačnom stole, vyčítam si dodnes že to čo som mala vidieť som nevidela a celú situáciu trochu podcenila. Teraz som opatrná.
A čudujem sa že výsledky bude mať kocúrik až na ďalší týždeň, u nas je to hneď. Aši záleží od pracoviska.
![]()

Potrefenáhusa s tím jazýčkem ![]()
jak takhle leží na peřinách, tak se mi nikdy nechce vstávat ![]()
Magráta mně jo, protože pravá oranžová ručička je vsunutá pod peřinou
Potrefenáhusa aha ![]()
Potrefenáhusa loví nohu? To strašně lechtá ![]()
Ounz to nelechtá, to strašně bolí!!!!!!
Potrefenáhusa jo zatíná jo? No tak to je miláček ![]()
Ounz no von se snaží něco fakt nahmátnout a vylovit, představuju si, že nějak tak asi tahaj myši z těch děr...![]()
Ounz Ruka šmátralka vždycky zatíná, jauvajs
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.