Zina Teraz bývame v 45 tis meste. Včera sme boli na prechádzke a sme si hovorili s priateľom že za a) je nedeľa za b) je sviatok alebo za c) že sme niekde na dedine. Normálne ma ten kľud až znervózňoval. Ale každý to má ináč, je mi to jasné.
Chlpáči a iné
dzizisketa Takže kedy sa sťahuješ? ![]()
paktofonika hele ale v praze v létě o víkendech bejvá taky jako po vymření
Potrefenáhusa No akurát že včera bol pracovný deň a cca 16:30 čo je čas kedy je v uliciach najviac ľudí/áut. :)
barbucha No s buldočkom je to fajn, väčšinou sú milý a kľudný, zatiaľ som stretla len jedného hyperaktívneho až som si hovorila že či to nieje čierny boston zavalitej postavy :D Amy je presne ako Rufík, s tým rozdielom že ona k cudzím ľudom ide, privíta sa, vybozkáva a ide preč. Percy to isté a keď sa mu cudzia osoba veľmi páči ľahne si na chrbát a odmieta ísť ďalej. No ale zastavte sa takto pri každom. Za prvé je to časovo náročné, za druhé sú z toho psy celý pojašený...no proste budem sa snažiť to zmierniť.
Jo, to je fakt - nakonec i každej pes má jinou povahu, že jo. Na jednu stranu jsem ráda, že si Otík potrpí jen na nás... ale je to velkej rozdíl oproti prvnímu, kterej se vždycky nadšeně vítal s úplně každým. Tak mě mrzelo, že tenhle Otík z toho zájmu nemá radost, spíš víc kvůli němu než co jinýho.
A taky co znám jiný buldočky, tak naprosto a radostně vstřícný jsou úplně všichni. No, tak teď mám výjimku.
Potrefenáhusa Percy zdraví Rufíka. ![]()

paktofonika ooooo, ale šikovnej!!!
A ten výraz!!!![]()
![]()
![]()
paktofonika Fetišista
Sweet Potato (taky trochu fašionista :-))
paktofonika Potrefenáhusa výraz je klasický já nic, já muzikant ![]()
![]()
Potrefenáhusa Mno, vidím i Crocs, pravda, jen jeden kousek![]()
Potrefenáhusa Sweet Potato nolita Našťastie nič neničil no (tie Crocsy kľudne mohol) ale pochváliť som ho za to nemohla. ![]()
Sweet Potato ja vidím oba :-)
nolita A jó, máš lepší postřeh
A jak se vám líbilo v Pesoparku? Já tam byla na socializační vycházce a chystám se na balanční cvičení, a až budou mít vypsaný treiball, tak i na něj.
barbucha Potrefenáhusa náš sa necháva vyhladkávať a vyškrabkávať len od svojho okruhu ľudí, s cudzincami by sa chcel hrať (keď ku nám príde návšteva, je asolútne nevzládateľný, skáče, lieta nosí hračky, ale fakt až divokým spôosobom). Najviac ma mrzí, keď ľudí upozorňujem, že je dvokejší, nech sa mu neprihovárajú a neskúšajú ho hladkať, pretože potom prepína do šialeného módu, oni to odignorujú a potom sa hnevajú, že pes chce na nich vyskakovať a že na nich reaguje. Vonku je to celkom peklo (preto je v meste 99% času priviazaný), ale teším sa, že sa nám darí už celkom pekne vydržať sedieť vo výťahu bez pohnutia aj keď sú tam cudzí ľudia, čo na neho rozprávajú (je pár výnimiek, v prítomnosti ktorých ho nedokážem prinútiť sedieť, ani keby som ho k tej dlážke priviazala).
paktofonika to si nanosil kým ste neboli doma? Riki to robí doteraz keď nie sme doma, asi mu je za nami smutno, tak keď nás chce cítiť. Kým bol malý, doov sme pravidelne chodili s tým, že mal v peliešku nanosené všetky tenisky na behanie, v jednej mal strčené labky a v druhej hlavu
. Inak aj teraz si niekedy večer miesto do pelieška ľahne do topánok, ľahne si na mužovu tenisku a do mojej strčí hlavu...
ale teším sa, že sa nám darí už celkom pekne vydržať sedieť vo výťahu bez pohnutia aj keď sú tam cudzí ľudia
Predstavila som si ako obaja sedíte v plnom výťahu ![]()
Boňule to dělá taky, když má pocit, že ji necháváme dlouho doma samotnou, tak si vezme na čuchání naše boty, nejraději samozřejmě zablácené holínky!
DrowRanger Asi som zle zavrela dvere na chodbu. Nič neničil len vytiahol z regálu a nanosil do pelechu. :D A ten jeho pohľad
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí