Tak super, aspoň to vyzkouším ![]()
Chlpáči a iné
barbucha nesmí se moc dlouho na jednou místě, máma si furminátorem vyplešatila svýho kocoura na zádech, vono to ty chlupy fakt řeže
Tak to je naprd. Otík má sice extrémně hustou srst, ale já doufala, že ho to zbaví jen těch volnejch, případně částečně uvolněnejch chlupů. Asi radši počkám, než to přejde samo, doufám že to je jen tím vedrem.
Macaci relax

barbucha Mám doma takú silikónovú kefu ktorá tie uvolnené chlpy vytiahne, ale to prejdem len tak raz dvakrát a potom ich vyčešem jemnou kefou s prírodnými štetinami, tú majú veľmi radi :D
Dělám to zatím úplně stejně
akorát ten přírodní kartáč je vždycky po jednom kartáčování plnej ![]()
Otík chodí vždycky večer na masáž - úderem šestý, jako hodinky... pokud sedím u tv v křesle, pokaždý přijde, plácne mě tlapkou, nastrčí zádíčka a masíruj! To miluje a já si na sebe upletla bič, když jsem to jednou zkusila
Pěkně "ramena" pořádně promasírovat, krk, pak kolem páteře... no jo, ale po chvilce mám teď ruce plný chlupů!
barbucha Tak to po lete určite prejde :) Kamarátka má psa čo sa nechá kľudne aj povysávať ale to u nás nehrozí :D
To jsem ještě nezkusila, myslím, že by se Otík pominul ![]()
barbucha Mně ten furminátor nepřijde špatnej, jen to chce fakt používat trochu s rozumem. U nás je to letos nerozhodně - Cid začal línat už snad někdy v únoru, ale fakt masakrózně, převlíkala jsem postel po dvou dnech a koupili jsme kvůli němu robovysavač, a Terk zatím nepustil ani chlup :-).
paktofonika to by buď vysávač zožral Lily alebo ona vysávač ![]()
Bonnie zdraví z Trabantsrazu 
Růženka zdraví z postele 
dzizisketa Tá má krásne oči! A vôbec, celá je krásna! ![]()
Allania jakpak se má Rohlík? Na konci května jsi psala, že má Rohlík problémy s očkem, a není mu dobře. Doufám, že už je drobek v pořádku.
Janulik03 Ta pacička.
Oba jsou krásní. ![]()
dzizisketa Krásná Bonnie.
Líbí se mi to ruční šití. ![]()
A Růženka nevinnost sama. ![]()
Piekla som chlieb. Ani sa nehla ![]()

Ale ta poloha nevyzera pohodlne ![]()

Janulik03 ono mně přijde, že docela málo psích poloh vypadá pohodlně
asi na to mají jiný názor. já bych nevydržela v žádné poloze, ve které spí pupek, ani pět minut. ok, kromě lehu na boku.
Bonie, ruzenka, elsicka ![]()
Janulik03 obdivuju ten bilej koberec!!!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí