Dneska mi náš milovanej pejsek Cideček, občas označovanej za vzornýho šprta, zmizel v hustým křoví, a když se asi za 20 sekund vrátil, byl komplet obalenej černým pomalu odkapávajícím smrdutým bahnem. Jako myslím si, že na vodu a bahno jsem docela odolná, jsme první, kdo říká, že komu to vadí, nemá si pořizovat retrívra, ale tohle bylo i na mě trochu moc. Mrzí mě, že jsem to pro rudý mžitky před očima nevyfotila, pře by to tu dobře doplnilo ty bílý koberečky, naodulovaný ouška a krásný postroje :-D.
Chlpáči a iné
Zina rozdíly tu určitě jsou! Aneb jak pije vodní pes a jak pouštní liška...

Došlo i na netopýrku. I bříško měla mokré, brrrr!

Sweet Potato malé krásne strapaté, mokré. ![]()
Sweet Potato + Potrefenáhusa Aktuálně mi ty způsoby pouštních psíků přijdou velice, ale velice roztomilé!
Zina Jestli tě to trochu utěší, to malé, střapaté a roztomilé vzápětí zmerčilo nahoře na břehu čokla a vystŕelilo nadzvukovou rychlostí k němu, takže mne donutilo spurtovat bosou a polonahou kopřivami a ještě do kopce!
Sweet Potato Děkuju, není nad cizí neštěstí :-D. A Jackie(?) je dobrá, mně většinou fenky, myslím dospělý, přijdou takový laxnější, pokud jde o to začít zběsile sprintovat za nějakým psem, většinou tyhle průšvihy dělají spíš psi.
Zina Dobrá!
Není nad dovolenou s fenkou, která se chce vdávat! A jako bonus přepadá kolemjdoucí a snaží se je přesvědčit, že je týraný pejsánek, kterého nikdy nikdo nepomazlí.![]()
Sweet Potato Tak jestli se chce vdávat, tak to chápu, to i Belisa, která většinou dávala cizím psům najevo okázalý nezájem, byla ochotná lehce mávnout ocasem :-).
Už jsem si chtěla natrhat a pak si vzpomnela na Ounz , ze se to nedělá! ![]()

Potrefenáhusa
zase sem za kazišuka..ale Rufíčkovi by se slunečnicový pole líbilo (mít doma) koukám ![]()
(zejtra to napravime a kus pole vezmem domu)
Potrefenáhusa to je krasna fotka ![]()
Potrefenáhusa úplně vidím, jak tím polem běží pupek, zem se třese, slunečnice se kácí doleva doprava, a v dáli zapadá slunce....![]()
rufíček je takovej nežnej, malej, škody nepůsobí pejsek.
Ušila som mikinu, už chýba len kapucňa. Obliekla som ju Amy na premeranie a nechce mi ju vrátiť :D
paktofonika ale to je hezky, neni nad nadsenou fiflenu..!
Hod pak prosim foto i sem, insta nevedu...
Potrefenáhusa krásná fotka ![]()
Pavlena Nadšená fiflena
Fotku určite dám. Dnes by som to chcela dokončiť. Už rano už som sa nevedela dočkať kým prídem z prace a budem šiť.
Pavlena Hotovo! Čo myslíš? Šila som oblečenie prvý krát v živote(ak nepočítam šatky). Ešte mi neprišli naplety takže ďalšia bude už s peknými okrajmi.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí