Včera sme sa boli bicyklovať.:D

To léto je super stejně jak si ho tady všichni místní chlupaci užívají ![]()
Mně se hrozně líbí tady ten mix - Bonnie v trabantu, Elza na koberci, Rufík v Krušných horách, vlk v Transylvánii, Amy na kole, prostě pecka tohle :-).
Zina Já mám Žížu na lodi, ale nejdou mi sem z mobilu nahrát fotky ![]()
Edit: Google drive je kouzelná věc...
Nahrávám z počítače
Ruficek si prozatím douzival, už jedem domu
(ale za goliaskem
)

Potrefenáhusa kolik borůvek natrhal? ![]()
Jiná Realita von to nežere, jazejček má růžovej!
Solathis
A co to má na sobě? :-)
Zina Mikinu, predtim chvilicku plavala v rece a byla ji hrozna zima. No a satek se jmenem a telefonem na me. Vestu jsme davali jen na sjizdeni jezu (ale vsechny vyjma dvou mely slajsnu, tak nebyla potreba).
mně v těch brejlích vždycky přijde hrozně steampunk!
paktofonika v tých brýlach je úžasná
rovnako i všetci vyletnici či povaľači
Našu Lily dnes poštípala včela a po tomto nešťastnom zážitku jej skončili prázdniny u mňa.Už teraz mi je smutno ![]()
paktofonika a mlady pan nejezdil na kole?
Jiná Realita :D Budem musieť kúpiť aj Percymu, tieto sú mu malé. Je to mini big head :D
pecka Percyho poštípala včela tuším v pondelok? do labky. No bol z toho celý nešťastný ale našťastie nenapuchol a na druhý deň už ani nevedel že mu niečo bolo. Len problém bol ho odniesť domov, už váži 8 kg!!! :D
Kokoska Ale jasné že aj mladý pán, ten bol pri mne. :)
paktofonika A libilo?
Kokoska Jasné, Percy je celkom splachovací, jemu je všetko jedno :D
Dnes sme stretli dvoch bostonov ktorý boli 2x väčší ako moji, a asi miliónkrát poslušnejší. No hanbila som sa dosť.
paktofonika Lily tiež poštípala na labku,žihadlo sa v tom jej poraste nedá nájsť.Evidentne ju to dosť bolelo,dali sme jej na to studený obklad.Chodila po troch,no keď zistila,že sa naši niekam chystajú,zabudla herečka chvíľami na bolesť a lietala za nimi po štyroch
Doma ju predpokladám “vylieči” trojročná neter,tej chýbala Lily najviac.
paktofonika predpokladám,že si s nimi na bicykli spôsobila dosť veľký rozruch.Aspoň tak som to mala ja s Lily-niektorí pozerali na mňa ako na blázna,iní sa usmievali,že aké milé.No sto ľudí,sto chutí.
pecka No to žihadlo by bolo dobré nájsť a hlavne treba dať pozor aby sa nevytlačil aj ten zbytok jedu. Ja som ho našla hneď a keď som ho vytiahla hneď sa mu uľavilo ale labka ho bolela a chodiť vôbec nechcel a ani nemohol pretože mu napuchol vankúšik. Amy sa stalo to isté pred rokom. Našťastie ani jeden nemal alergickú reakciu. No škoda že už musela ísť preč. Obdivujem ťa, ja by som sa nevedela s opicami rozlúčiť, ale viem že si písala že je to pre ňu lepšie, že nieje sama doma.
A my měli na Moravě mejdan a všechny holky dostaly korunky. Takže i Lily...
Všichni chlupáči jsou boží!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.