Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline Biely kvet
4150 příspěvků moje polička 10. července 2018 18:30

paktofonika Fešanda a  oblečok krásny!  Pristane jej. Mala by si hodiť foto aj do vlákna Môj dnešný outfit! 

Offline Friga
2171 příspěvků moje polička 10. července 2018 18:31

paktofonika To je super! Amy to moc slusi! 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 10. července 2018 19:05

Friga Biely kvet Ďakujem :) Šitie ma celkom baví a už mám aj sľúbený overlock takže sa budem v príslušnom vlákne pýtať :D 

Offline Dadoo
11693 příspěvků moje polička 10. července 2018 23:37

Skoro bych přísahala, že tohle psal manžel. Kdyby tam byly čtyři.. 

Večerní koncert pro tři posluchače 

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 11. července 2018 09:14

paktofonika krasny, slusi ji to! Navic me tesi, ze ji oblecek vyhovuje, dost oblecenych pejsku mi prijde jako marnivost  pripadne hloupost majitelek (typicky civava v parce s kozesinkou nebo v dzinovem kompletku).

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 11. července 2018 10:10

Pavlena Haha tak riflový oblečok by mi otrepala o hlavu. Toto je jemná tenká latka na mikiny takže je fakt príjemná. Amy je zimomriva, včera po daždi klepala kosu ale som jej hovorila že nemôžeme uprostred leta trapošiť s mikinou.  V jeseni a zime je stále pod dekou takže takto nebude dúfam potrebovať deky. A ešte k tomu vyzerá dobre. :D No a mam pocit že na ňu mikiny pôsobia trochu antistresovo. 

Offline Dadoo
11693 příspěvků moje polička 11. července 2018 10:16

Pavlena No právě..

To oblékání psů tak nějak nechápu. Unikají mi racionální důvody. Pokud není -30°C.

Jinak je to ujetost.

Jsou to PSI! Kabátky mají vlastní. Přirostlé a chlupaté.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 11. července 2018 10:19

Dadoo Pri - 30 by som psa vonku za prvé ani nedostala a ak by aj potreboval by nielen mikinu ale pomaly rovno kombinézu a s topánkami. Ja svojho psa poznám takže si dovolím tvrdiť že viem kedy obliecť potrebuje a kedy nie. A že vaši vydržia až do - 30 tak paráda, ste ušetrila. 

Online Sweet Potato
40485 příspěvků moje polička 11. července 2018 10:20

Známá mne poprosila o sdílení, ztratila se bostonka, tak kdyby náhodou:

http://www.psidetektiv.cz/zvire/winky-praha-mesto-2018-07-10

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 11. července 2018 10:24

Sweet Potato Chudinka, dúfam že sa nájde. Ak by som bola v Prahe hneď aj idem hľadať. Dúfam že sa nedostane do zlých rúk. 

Online Sweet Potato
40485 příspěvků moje polička 11. července 2018 10:25

paktofonika To já taky, to mi přijde jako úplně nejhorší.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 11. července 2018 10:36

Sweet Potato Dala som to aspoň na Instagram. 

Online Sweet Potato
40485 příspěvků moje polička 11. července 2018 10:38

paktofonika Dík

Offline Dadoo
11693 příspěvků moje polička 11. července 2018 10:39

Sweet Potato Určitě se brzy najde, hlavně, aby nevběhla někam pod auto.

paktofonika Vůbec nerozporuji, že své psy miluješ a je jim u tebe skvěle. 

Ale oblékání psů prostě ujeté je (neškodně ujeté). Jako proč je oblékat?? Mají vlastní ohoz. Když je -30 (stačí i -10) jdou ven jen na chvíli, stejně tam sami být déle nechtějí. Na delší procházku hladkosrstí - proč ne. Dnešní psi jsou zchoulostivělí, je lepší je obléknout, než aby nastydli. to všechno beru.

Ale za normálního počasí, když to není potřebné pro jejich zdraví mi to přijde na stejné úrovni, jako jim např. lakovat drápky narůžovo nebo ondulovat kudrny.

Pro mě pes není hračka, nepolidšťuji ho - přestože má normální lidská práva.  

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 11. července 2018 11:07

Dadoo meli jsme pointry museli se v zime oblikat jinak klepali kosu. Kolegyne ma ridgebacka musi ho v zime oblikat. Jo na deset minut to asi mit nemusi, ale ja vencim psa dele at jr zima jak chce. Vlcak si v minus dvaceti lehne na chodnik a ceka nez se vykrcam se sousedem, ale ti psi bez poradny podsady proste klepou kosu. 

Offline Dadoo
11693 příspěvků moje polička 11. července 2018 11:13

ice Nejsme ve sporu. V mrazu to není od věci.

Dadoo měla taky oblek. takový prošívaný, stříbrný, kosmírný. jenže ona ve velkém mrazu venku delší dobu být nechtěla. A jak jsme ji oblékli, tak už vůbec. Jsme ji podezírali že proto, že se v tom obleku styděla 

I boty dostala, aby netrpěly tlapky od soli. jenže při první procházce v nich dvakrát odhrábla a přišla o podrážky. A tím s obuví končila. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 11. července 2018 11:17

Psa nepovažujem za hračku a myslím ze toto téma sme tu už rozoberali x krát takže ďalšie kolo sa mi to fakt nechce vysvetľovať. 

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 11. července 2018 11:25

Dadoo uz se to tu jednou řešilo, Amy od paktofonika má alopecii a nemá zdaleka všechny chlupy, které by mít měla...

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 11. července 2018 11:27

paktofonika Za mě mikinka proč ne, když to Amy nevadí a tebe to těší (zimu nehodnotím, ta je fakt individuální), mnohem víc mi vadí psi, co se nikdy nepodívají ven ze zahrady, a psi, co čekají nekonečný hodiny doma, aby je pak někdo slavnostně vzal na 10 minut ven.

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 11. července 2018 11:33

Jinak my ted trcime na rumunsko-madarsky hranici a i kdyz jede klima na plny pecjy tak vlk teda trpi. Lituju ze jsem podcenila porizeni ty chladidi vesty...ikdyz nevim jestli neni tak moc izolovanej ze by mu to stejne nepomohlo....ani pit nechce...