pecka mate v kanceláři kotatko a někdo dokáže pracovat???!!! :-)
Chlpáči a iné
Potrefenáhusa kocúrik je zo susedného domu.Raz nás v spoločnosti nášho šéfa prišiel pozrieť a odvtedy nás občas navštívi.No a vtedy sa pracovný proces zastaví
Šéf sa nemôže sťažovať,má to na svedomí.On mu na začiatku vymyslel nejaké zábavky,takže sa drobcovi u nás páči.
Len na vysvetlenie-šéf je vyštudovaný veterinár a milovník zvierat.Keď bola jeho fenka Nesie šteňa,nosil ju do práce.No a s kolegyňou sme psíčkarky,takže jeden kocúrik poteší ![]()

Tak už nás je zase víc.
Sweet Potato Nová kočička? ![]()
Bledule Kocourek jménem Loki. Netopýrka je zvědavá, kočky uražené.

Sweet Potato Júú ten je krásny ![]()
Sweet Potato Urputné ladění, koukám ![]()
Kokoska To aby bylo videt, ze je Netopyrcin, kdyz je novej, ne? :)
paktofonika Černobílý![]()
![]()
Solathis ale včetně přepravky ![]()
Bonnie a kocourek!
A dobré jméno :-).
paktofonika Je to Ciďák a z toho, že je nepoznáš, si nic nedělej. Nedávno jsem svému ex, se kterým jsem si Terka pořídila, posílala fotku, kde byl Cid a nějaký cizí flat, a on ani nepoznal, že to druhý není Terk :-).
Zina Včera sme stretli šteniatko flata. Veľmi zlatý a hravý bol, pani ho ale nechcela nechať sa pohrať. Vravela že má 5 4 mesiace a bol 2x väčší ako A&P :D
Naživo sa Cid a Terk asi rozoznávajú ľahšie že? Na fotke to hrozne splýva, väčšinou rozoznám len jazyk ![]()
Sweet Potato No jedna z najlepších farebných kombinácii
paktofonika Mně přijde, že si moc podobný nejsou, Terk má větší a úplně jinou hlavu a širší hrudník, Cid zase působí vyšší, protože se drží hodně zpříma, má jinej výraz a hlavně mi přijde, že je vidět ten rozdíl 9 let. Ale pravda je, že dospělí je občas poznávají hlavně podle obojku, zajímavý je, že děti je věšinou začnou rozeznávat v podstatě hned a obojek k tomu nepotřebujou.
Flatík by si byl určitě pohrál rád; a tak mě napadá, že už tu docela dlouho nebyla tvoje dvojka.
Ten je krásnej, je z útulku? Mě černobílý kočky nikdy nijak zvlášť nebraly, až nám CDK dvě přidělila a obě naprosto úžasný osobnosti. Takže už miluju všechny barvy!
Sweet Potato Loki ![]()
Sweet Potato Loki ![]()
.
zle som kukla vlákno, my doma milujeme skutočného Lokiho.
ale všetky mačičky a psy sú tu úžasné. ![]()
monr No po “tom” Lokim byl samozřejmě pojmenován, trochu se toho bojím. Nomen omen, že.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí