monr No po “tom” Lokim byl samozřejmě pojmenován, trochu se toho bojím. Nomen omen, že.
Loki je geniálny, tak sa myslím nemusíš báť. ![]()
monr No po “tom” Lokim byl samozřejmě pojmenován, trochu se toho bojím. Nomen omen, že.
Loki je geniálny, tak sa myslím nemusíš báť. ![]()
monr God of Mischief... no uvidíme![]()
mne sa veľmi páčia mená zvierat buď po nejakých známych ľuďoch, alebo ako v tomto prípade hereckých rolách.
My sme mali jazvečíka Platóna
monr My měli Miluš po babičce. Měla velkou radost. Babička. ![]()
Naše psice byla Kira po Keiře Knightley. Ona tak vypadala - drobná krasavice s tmavším chlupem, na svoji rasu. :))
A její sestra byla Kelly. Po Kelly z Beverly Hills. Ta byla taková světlejší a měla takový trochu jako zvláštní zuby, na svou rasu tedy.... :))
![]()

A Čenda byl po Čendovi, Boříkovi, Alešovi & spol.
Zina No neboli. Akosi mam teraz na prechádzkach myšlienky trochu inde a fotenie ma veľmi nebaví ale dnes som ich teda odfotila :)

Balkón je velkej dost, ale nejlepší místo je holt jen jedno ![]()

paktofonika
V těch postrojích vypadají jak s bryndáčky.. ![]()
barbucha Teplomilní živočichové. ![]()
barbucha oticka je teda kousek ![]()
paktofonika to je nádherná fotka ![]()
Sweet Potato prostě Loki ![]()
paktofonika Děkuju, cením si toho
. A jseš si jistá, že jsou reálný, a ne třeba nakreslený? :-)) By mohli hrát v nějakým filmu.
Sweet Potato Loki
Blahopřeju, je krásný.
To teda je! Jak byly ty vedra a prakticky nechodil, strašlivě přibral (a možná taky těma práškama). Doufám, že teď, co už procházky zase zvládá, něco shodí.
Je na dietě dlouhodobě, maso plus zelenina bez příloh, a eště jsem mu zmenšila porce, ale chce to ten pohyb - mně nakonec taky neuškodí ![]()
barbucha Ten pohyb je vidět hrozně, nám co blbě chodí Terk, tak jsem musela sestřelit krmnou dávku o víc než třetinu, a to mu to i po omezení hodí 50 minut chůze denně (ráno 20 a večer 30) a přílohy nedostával nikdy.
Ty záchvaty už u Otíka přestaly?
v sobotu jsme byli v zoo v ústí nad Labem (tu teda moc nedoporučuju, je to celkem stará ještě nezmodernizovaná zoo) - prasátko je dál, než vypadá na fotce (ještě tam mělo uvnitř ohradník) a surikaty byly z pejska úplně unešený, seběhly se z celýho výběhu, sovám se to hrubě nelíbilo. Co mě dost šokovalo, je vyschlý Labe (a že tam někdy na jaře mívali vody tolik, že je zatopená ta silnice podél vody) a úplně suchej les na kopcích kolem ústí, není to takový to na podzim opadávající listí, prostě všechno uschlo

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.