Ounz no tak tohle bych zrovná já mohla s úplně čistým svědomím otočit :-))
Chlpáči a iné
Potrefenáhusa
pravda je, že ti naši nalezenci taky spasou lecos, ale jako i dají pozor, co to je, už se občas i vofrňujou :)
Ounz no tak tohle bych zrovná já mohla s úplně čistým svědomím otočit :-))
výjimka potvrzující pravidlo... a ty máš obě ![]()
Dnes som bola na prechádzke v lese a stretla som diviaka. V totálnom šoku som vzala psy na ruky a rozplakala som sa. Hovorím im že budem robit všetko preto aby sme prežili. Diviak kukol na mňa, otočil sa a išiel preč a ja som bola v takom šoku, že som tam stala so psami v náručí asi 10 minút. ![]()
Stažovacie okienko nezodpovedných majiteľov a nevychovaných psov: Dnes mi obaja vyskočili na cudzieho chlapa, hanbila som sa až za roh, pomaly som sa mu tam klaňala aby sa nehneval. Pritom predtým prešli min. okolo 20 ľudí a nič. ![]()
Tohle není o odlišnosti chování psa a kočky, ale pobavilo mě to:

paktofonika Měli jste obrovské štěstí.
Toho jsem se vždycky bála, abychom nepotkali divočáky, když jsem měla psy navolno. Protože kolikrát jsme stádo mohli pozorovat i z okna. ![]()
dzizisketa už jsem volala a psala a poslala mail s fotkou do vesnic vzdálených cca 15 km, dál snad doběhnout nemohl.

Klotydla:D

Jdou mi po obede, vsichni 3:D
rasaNori a jak se sžili psíci s malou? Dělaj chůvičky?
SunEclipse tylda je pujcenej, majitele maj doma dve maly divoky decka, ten se necha drasat a pak prte olize docista docista. Corina je damicka, drzi jen kdyz ji pred cumakem machame jidlem, to ji decko muze viset na ocase a nic. Ale jinak vrkne a zmizi.
rasaNori dobra banda ![]()
!! tak můj psí příběh má happyend!
před chvílí si pro něj přijel majitel, pes se opravdu při bouřce vyděsil a utekl.
uufff :) hned je mi líp.
Jiná Realita má-li pan majitel ždibec rozumu, koupí psíku obojek a na něj telefonní číslo. Lépe pozdě než vůbec..
keď moja sestra stráži Zunku s Blačkom: zo seriózneho pána sa stáva na staré kolená žobrák a zo Zuny je šašek - ako vždy :-)

palahniukowa ta šedivá bradička ![]()
Povedlo se!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY