Dadoo Hele, jiný názor bych pochopila, ale to vytahování dokonalé dcery a jejího psa je ![]()
Chlpáči a iné
Jiná Realita No jo. to jsem už úplně zapomněla. Dostaly obě nářez, ale přírodě neporučíš. To jsou pudy, a ta dvě procenta. A stejně jsem za to mohla já.
Taky je tam, že měla doma kocoura a naprosto se milovali.
Sweet Potato O dokonalosti nepíšu nic, ale o zodpovědném přístupu.
Moje druhá dcera je právě ted v Gruzii a zrovna psala, že nakupují granule a konzervy a krmí tamní toulavé psí bezdomovce. Když už jim nemohou pomoci jinak, natož si nějakého přivézt.
my to máme v rodině ![]()
Tenhle je doprovázel celý den.

a Ronýsek má dneska už sedmé narozeniny - oslavujeme vleže ![]()

RoSa Všetko najlepšie ![]()
díky! dnešní den jsme spolu prolenošili - jo a nestandardní dobrota teda taky byla ![]()
RoSa Všechno nej nej nej!
RoSa Ronyskovi vsechno nejlepsi! ![]()
tak ten nalezenec není toho pána z hospody :/ zatím se nikdo nepřihlásil. paní z útulku slíbila poslat fotky, asi pátrání bude na mně. prohlédla jsem psího detektiva a tam není.
Jestli je opravud tak rozkošný, jak jsi ho popsala, tak se jistě v útulku dlouho neohřeje, a najde si skvělý nový domov. A jestli je v zlínském, tak ho třeba budu mít v příštím kalendáři![]()
dzizisketa tak zas výjimečně rozkošný není, prostě takový pouliční voříšek, řekla bych, že je možná i starší, zdálo se mi, že má šedou bradu (ale o půlnoci jsem byla fakt utahaná, byla tma a moc jsem ho nezkoumala).
dnes jsem se za ním byla podívat v útulku (který jsem nejdřív asi půlhodinu hledala
protože je silně zašitý), a byl hrozně smutnej, i ta paní říkala, že se hodně bojí, je mi ho líto a mám výčitky, že třeba, kdybych ho tam nechala, tak by došel domů sám a nemusel by prožívat takové martyrium. byl v tom nejtemnějším koutě kotce, prý ani nevlezl do boudy.
se mnou byl včera v pohodě, v autě se nebál, začal panikařit, až jsem ho předávala strážníkům.
A to, že je pupík rozjívený, to jako pudy a ten hovík v něm být nemůžou? Nebo jen tví vlastní psi mají nárok na svéráznost? Ale můžeme to přičíst stresu ze začátku školního roku, to zas jo.
musím říct, že takové hledání majitele psa je hrozně deprimující. procházím stránky útulků a ztracených psů a tam je tolik smutných příběhů, že by jeden brečel.
RoSa ten se ma! Vsech nej...![]()
díky díky díky!
teď právě si užívá výběh na terasu a hrozně ho to baví - venku krásně vřeštěj kočky! ![]()
RoSa dodatečně vše nejlepší ![]()
Jiná Realita útulky jsou hrozný, člověk by si ty čokly nejradši vzal všechny ![]()
tak aspoň nějaký, aby se měli dobře, když to nejde u všech!

Potrefenáhusa a zrovna tenhle se ma kralovsky ![]()
O ano, výběr z útulku doporuče deset z deseti oháněk a čumáček taky

RoSa Taky se přidáváme ke gratulantům, ať to Ronýskovi běhá! :-)
Kamarád je duší pejskař , má doma velkého vycvičeného psa a teď ve čtvrtek jeho syn přivede domů kočku..klasickou, domácí. Nemáte někdo nějaký fakt dobrý vtip, ideálně vystihující ten rozdíl mezi psem a kočkou, případně o životě s kočkou? Díky :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí