Zina no a cim to je, ze pes zere takovy veci? podlozku od masa chapu, polstar nebo spendliky moc ne.. chybejici pud sebezachovy?
Chlpáči a iné
viktorka_od splavu Štěňata jsou celkově pažravý, hlavně velkých psů, tam jde naopak asi o nějaký pud záchovy, prostě sežerou, co najdou :-).
A dospělí to většinou "žerou" ze stresu a z nudy, záměr většinou nebývá ty nejedlý věci sežrat, ale prostě je rozcupovat a u toho cupování sem tam i něco polknou.
Zina stres a nuda, chapu. stenata jsou pochopitelny, dospely mi prijdou takovy zvlastni, ale tohle dava smysl.
viktorka_od splavu hele, některý jsou strašně pažravý ale tak nějak od přirození, mi přijde, hlavně u labradorů nebo bíglů jsem to viděla, a někdy fakt věci, u jakých zůstává rozum stát (naše nezvedenkyně třeba na zahradě tu elektrickou šňůru, okousala uplně kropítko z plastový konve na zalejvání (tuhle mě podobný masakrovací zvuky donutily vykouknout z okna a ta úleva, když se masakr plastový konve odehrával na zahradě u sousedů (maj berňáka). A nuda jo, jenže jak zabránit nudě v noci, když se má spát? Nebo přes den na zahradě? Fakt jen důsledně uklízet a mít holobyt (nebo klec) A ty ponožky polyká tak nějak samovolně, asi si s tim hraje, ponosí po zahradě a najednou - polk...
Jako jak Rufík nežere nic, tak já mám takovou slabou představu, co všechno je možný, ale jako sklidila třeba veškerý hroznový víno, otrhává i rajčata, hrášek, žere spadaný švestky i broskve....mně to teda nevadí, ať si dá a nic jedovatýho nemáme, ale udivuje mě ten nekonečnej apetit, s jakým vdechne naprosto cokoliv......
viktorka_od splavu nas trebe zere gumicky do vlasu, strasne ho bavi mi je stahnout a sezrat, dvakrat to naprosto necekane a bleskurychle udelal jako stene a od te doby si na to samozrejme davam pozor
zajimave je, ze jinak veci (jeho hracky) cupuje, ale ty kousky vyplyvava
Potrefenáhusa nas labrador to kupodivu nedelal (akorat venku ty smrduty nechutnosti), ale nebylo vubec mozny aby mel nejaky hracky, pelech a podobne. z linky nebo stolu sezral neco vyjimecne, ale jak to bylo jeho, dostal to ofiko na hrani-behem par minut to bud komplet sezral (takovy ty zvykaci kosti apod) nebo rozcupoval do mrte (hracky, pelisky..) “normalnich” veci typu hrebinek na umyvadle by se ani nedotknul. ovsem buldocek z rodiny se snazil tuhle sezrat spendliky pri spendleni nohavic a kdyz jsem se ho snazila odehnat, tak me kousnul...
viktorka_od splavu na špendlíky a hřebíky, vruty apod., má strašnou úchylku Goliáš, jako ne že by to polykal, ale jakmile to někde vidí, strašně po tom jde, odnáší to a pak si s tim někde hraje....Čenda zase byl uplně hotovej ze šmirglpapíru, jak to někde viděl, už to bral a odcházel s tim někam do kouta - ale to aspoň chápu, že je tam asi nějakej klíh nebo lepidlo, ale ty hřebíky jsou už malinko magorný
nase jedna kocka zere celofan a jine sustive obaly. fakt po tom jde jak slepice po chroustovi. pritom je strasne vybirava, jen libovy masicko premiovy kvality, no a ten celofan.
Potrefenáhusa jojo kocuri vytahuji spendliky z korkovych nastenek a pak si s nima hrajou, nejlepsi zabava sprtat to dolu ze schodu:-) ale nenapadlo by me ze by to nejaky zvire bylo schopny polknout. teda dospely. mimino nebo stene to ano. ale ze nejaky zvire ten rozum nedostane ani velky..
viktorka_od splavu kamaradka delala sestru na veterine a měli tam kočku, co sezrala pětikorunu...
Nemáte nědo doma kočcičí fontánku, je to dobrý? Je to blbost? Tipy? Dík..
Ounz Je to skvělý! Fakt, taky jsem byla skeptická, napřed jsem to simulovala poděděnou dekorační fontánkou, měla velký úspěch, všechny kočky začaly mnohem víc pít,když odešla na věčnost, koupila jsem trochu s obavami pítko v Petcentru a fakt super.
Sweet Potato dík. Já si vyhlídla jednu na spokpsovi, tak ale abych nekupovala kravinu
Sweet Potato a fungovalo by to i pro psa? nas nejak preferuje tekouci vodu, takze je schopen cely den nepit a az prijdeme z prace smeruje rovnou do koupelny a vyzaduje pusteni vody...
nase jedna kocka zere celofan a jine sustive obaly. fakt po tom jde jak slepice po chroustovi. pritom je strasne vybirava, jen libovy masicko premiovy kvality, no a ten celofan.
to znam, Suzettka je taky celofanova. Fakt na to davam pozor, je schopna si do krku nasoukat pul metru, osel jeden.
Kocici verze pracovniho dne ![]()

Sweet Potato jsem rada, ze to tak dobre dopadlo!
baltik Asi záleží na velikosti psa. Netopýrka z toho pije ráda. Velké plemeno by možná potřebovalo větší fontánu?
jinx Dík. Suzettka má krásný pléd.
jinx nojo, to jejich pracovní nasazení!!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje