Potrefenáhusa dva líbezníci :-)
Catherinne ty oči ![]()
Potrefenáhusa dva líbezníci :-)
Catherinne ty oči ![]()
Myslím už je z toho něco vážnějšího, když spolu snidame! ![]()

Potrefenáhusa óóóóó ![]()
Potrefenáhusa páni , pokročili ste vo vzťahu? ![]()
Sweet Potato já vim, že asi chovatelé poradí, ale chtěla bych slyšet třeba praktickou zkušenost. Obě chovky, který můžu s dotazem kontaktovat mají feny a známí s čsv mají taky feny nebo naopak neuchovněné psy.
Potrefenáhusa gratuluju k posunu ve vasem vztahu!
vypada to nadejne![]()
Potrefenáhusa to sa podda ![]()
Potrefenáhusa jeee![]()
Potrefenáhusa žárlivec![]()
ice Zkus kontaktovqt Helenu Jahelkovou ze Stripku snu, ma dve feny a psa.
![]()

...jůůůj!, ňuňuňu![]()
chacha, absolutně :-)

Dneska jsem přistihla kocoura, jak se nakrucuje před úplně cizím pánem na ulici a nechává se fotit! Stál u toho na cizím autě...
tak jsem otevřela okno, pozdravila pána, řekla kocourovi, ať maže za plot (poslechl) a za nějakou hodinku vidím kocoura, jak stojí na sloupku od plotu a nechává se drbat nějakým jiným cizím pánem
on je vážně přesvédčenej, že ho všichni musí obdivovat.
Mohučanka a má recht, ne? ![]()
Potrefenáhusa nojo, doma, to je jasný, ale trochu se bojím cizích lidí...
Myslíte, že mi to bude ujídat?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.