Magráta já bych skoro řekla, ze ne!!!!!!!
goliasek polevil v ostražitosti

Magráta čokoláda 9 a stříbro 10 let. Letí to.
Potrefenáhusa na první pohled jsem všechny boty považovala za kočky!
Potrefenáhusa Goliášek na té jedné fotce vypadá, že se mu trochu ulevilo. ![]()
Možná se to bude zdát jako debilní dotaz, ale já to fakt nevim, nemám zkušenosti a nikde to nemůžu dohledat...takže tedy: Jak často se může pes pokusit o nakrytí feny? Je to nějak omezené? Jakože když bude dost zájemkyň tak klidně každý týden, nebo musí mít pauzu aby se mu stihl vytvořit dostatek plnohodnotnýho spermatu..všude se tomuto tématu věnují pouze z pohledu feny, ale o psech nic, budu ráda kdyžtak i za odkaz, kde najdu informace.
ice hledala bych, jak casto u psu dozravaji spermie. U lidi je idealni pauza kolem 5 dni, vic se nedoporucuje kvuli starym spermiim, mene kvuli nezralym. Ale buhvi jak je to u psu![]()
U lidí se spermie tvoří 4 x do roka a kvalita nebo koncentrace ke konci toho cyklu už může být horší, ale většinou je to asi i tak dostačující. U psů to asi bude fungovat podobně ![]()
ice Vím, že u chovných psů se dost hlídá, aby neskočil někde, kde nemá, a nevyplýtval vzácný materiál. Asi by ti nejlíp odpověděli chovatelé.
dynda 4x do roka, to už by lidstvo vymřelo, ne?
dynda jedna davka na kazdy rocni obdobi?![]()
![]()
Jak se oteplilo, lidi choděj k vodě... celej den se královsky bavím nad klipama vymáchanejch buldočků ![]()
Opakuje se kvůli tomu spermiogram, když nevyjde dobře. Pak už asi jenom dozrávají, jak psala @711990. Víc tomu nerozumím.
...to je prostě Líbeznice!, kočičí princezna![]()
![]()
Tak ještě jeden líbezník ![]()

Potrefenáhusa tváří se jak neviňátko, ale známe ho... ![]()
ice
U lidí se spermie tvoří 4 x do roka a kvalita nebo koncentrace ke konci toho cyklu už může být horší, ale většinou je to asi i tak dostačující. U psů to asi bude fungovat podobně
to je zmateni pojmu, vyvoj spermie trva cca ty tri mesice - wiki tvrdi 72 dni, ale je to od zacatku do konce. ale dalsi den se zas zacnou tvorit dalsi spermie (nebo spis je to kontinualni proces, jak kdyz hazi prodavac na trzisti minikoblizky do stroje). ze se vysetreni opakuje po 3-4 mesicich ma jiny duvod - pokud by bylo neco, co negativne zasahlo tvorbu spermii, napada mne takto od podlahy treba horecka, infekce, tak za ty 3-4 mesice jsou tam zcela nove, ktere pred tim vubec nebyly v procesu, tedy jsou timto negativnim jevem nedotceny.
continuity díky za vysvětlení:-)
Sweet Potato uplne to s dotazem nesouvisi. mne kdysi svagrova, veterinarka s chovni stanici rikala, ze nekdy je skoda, ze vybiravy pes obskoci jenom fenu, ktera uz je opravdu plodna, protoze psi sperma prezije ve fene docela dlouho - rikala myslim dokonce az 10 dnu. takze je dost casu, aby se ty vajicka uvolnili. prislo mi to tehdy docela zajimave.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.