...nebude. Už to totiž všechno zbouchla. A teď s Tebou poběží maraton![]()
![]()
Je to prostě Sladěnka![]()
...nebude. Už to totiž všechno zbouchla. A teď s Tebou poběží maraton![]()
![]()
Je to prostě Sladěnka![]()
Miru vypadá to na dvojtý doprovod...tak jsou to ségry...
Miru To jo, většina koček je tady vyfocená při nějaký sportovní aktivitě :-P.
Zina myslíš třeba “lezim na zádech a premejslim, co bych tak vokuchal, abych se nemusel zvedat???”

Potrefenáhusa Tohle je ale na kočku akční fotka! :-D
Takový polohy dělá skokan při prekonávání laťky!
Pani nemůže jít po cestě jako slušnej pes, pani musí mokrou oranicí...

Zina Náhodou, loki onehdy trhl světový rekord ve visu snožmo.

Potrefenáhusa my jsme mívali paní, která by si v oranici zahrabala a následně by se celá vyvalila do nejbližší kaluže. chodít s ní domů byla vždycky strašná ostuda
vypadala jak prase.
Potrefenáhusa A co má pani dělat, když ji nevezmou k nějakýmu bahnitýmu rybníku... :-)
Sweet Potato Loki ![]()
Poppy se lepší, mam radost! Každou vycházku se sápe na míň psů
dneska jsme poprvé přešly bez povšimnutí snad úplně všechny. Dokonce i stála a jen čuměla, v klidu ... dřív něco nevídanýho.
Ale některý zde přítomný se mnou nebudou souhlasit, páč je to díky prostýmu drilu. Už při odchodu, neexistuje aby vyběhla ze dveří první... a jde se přesně tam, kam "chci" já - i kdybych měla desetkrát změnit směr... a při prvním zatáhnutí ji beru nakrátko k noze. Jasně že ji pustím když si v klidu hodlá pročmuchat trávník a křoví, ale jakmile začne zas zabírat, maže hned zpátky nakrátko. Takže už mám skoro furt i flexinu volnou, resp. necítím žádný tahání... asi jí to konečně došlo. Teda nerada bych to zakřikla
No prostě, i když jsem z toho přístupu sama neměla velkou radost, jakože nastane pláč a skřípění zubů - protože chlácholení a odměny se vůbec neosvědčily - tak to vypadá, že tohle funguje... ježiš to by se mi ulevilo, kdyby to mělo vydržet a přestaly bysme bejt postrach širokýho okolí!
barbucha to je ale skvělá zpráva!
Jako jo, ale cejtím se jak Mengele kříženej s Hitlerem ![]()
barbucha já jsem přesvědčená, že jde jen o to, aby Poppy pochopila, že existují nějak pravidla a že když je bude respektovat, tak si velmi usnadní život. a myslím, že přesně tohle se daří... ta další komunikace a výchova bude mnohem snadnější ![]()
barbucha ja jsem teda psum nahony vzdalena, ale napadla me podobnost s detma - nervni/uzkostny decka taky potrebuji pevny mantinely, citi se v nich lip a jsou vic v pohode.. Jak se citi rodic/panicek neni v tu chvili dulezite... ![]()
Ikea, radost do cele rodiny

Potrefenáhusa kontrolor kvality ikeatašek ![]()
Vůbec nepochybuju, že jí to vynahrazuješ jinde, bych si výčitky nedělala. Děti taky potřebují lásku a mantinely.
Bonnie se dostalo poděkování za pohostinnost v kamarádčině dizertaci ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.